e-mail: info@businessteam.hu
info@businessteam.hu   |   Mobil: +36 20 512 0960

FORDÍTÁSI ÁRTÁBLÁZAT – BTT FORDÍTÓIRODA
KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY, MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK

AZ ALÁBBI TÁBLÁZAT TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ. A SZAKFORDÍTÁSOK VÉGLEGES ÁRÁT SZÁMOS TÉNYEZŐ BEFOLYÁSOLJA: A SZÖVEG MENNYISÉGE, A HATÁRIDŐ, A SZAKTERÜLET, A SZÖVEG NEHÉZSÉGE ÉS A DOKUMENTUM FORMÁTUMA. EZÉRT MINDEN ESETBEN EGYEDI AJÁNLATOT KÉSZÍTÜNK ÉS HA LEHET, KEDVEZMÉNYT IS BIZTOSÍTUNK. AHHOZ, HOGY EZT MEGTEHESSÜK, KÉRJÜK KÜLDJE EL A FORDÍTANDÓ ANYAGOT NEKÜNK. EZT MEGTEHETI AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAPUNKON KERESZTÜL IDE KATTINTVA, VAGY E-MAILBEN.

Nyelvek Normál
(max. 12000 leütés vagy 8 oldal/nap)
Expressz
(SÜRGŐS)
Haladéktalan
(EXTRA SÜRGŐS)
Ár/oldal Ár/leütés A SÜRGŐS és az EXTRA SÜRGŐS fordítások általában 30-50%-kal magasabb díjazásúak a normál fordításoknál, de szinte minden esetben külön ajánlatot készítünk, mert a végleges ár függ a határidőtől, a szöveg nehézségétől és a forrásnyelvi fájl formátumától (PDF vagy kézzel írott dokumentumot összetettebb feldolgozni és szerkeszteni mint Word vagy Excel fájlokat.)
Kérje egyedi árajánlatunkat
a 06 (1) 250-6729 -es,
a 06-20-512-0960-as
telefonszámokon
vagy
az info@businessteam.hu e-mail címen!
Az oldalankénti árak 1250 leütés mennyiségre és nyersfordításra vonatkoznak. Az 1250 leütés egy viszonyszám, ettől a valóságban szinte mindig eltér az oldalankénti leütésszám. Ezért lényeges, hogy mindig megkapjuk a forrásnyelvi dokumentumot a pontos fordítási ár meghatározásához. NAGYOBB TERJEDELMŰ MEGRENDELÉSEK ESETÉN KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK.
magyarról angolra és németre 2.750 Ft-tól 2.20 Ft-tól
angolról és németről magyarra 2.625 Ft-tól 2.10 Ft-tól
magyarról más európai nyelvekre 2.875 Ft-tól 2.30 Ft-tól
más európai nyelvekről magyarra 2.750 Ft-tól 2.20 Ft-tól
magyarról nem európai nyelvekre 3.000 Ft-tól 2.40 Ft-tól
nem európai nyelvekről magyarra 2.875 Ft-tól 2.30 Ft-tól

A kedvezmény mértékét a határidő, a fordítandó szöveg nehézsége és terjedelme határozza meg. A forrásnyelvi dokumentumra azonban minden esetben szükségünk van, mert a pontos és végleges ajánlati árat ez alapján számítjuk ki. A fenti árak nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t, tájékoztató jellegűek és egyszeri megrendelés esetén érvényesek. Egyéb esetekben az ÁSZF az irányadó. Az ajánlat általános tartalomra vonatkozik, szakfordítás esetén az árak eltérhetnek a táblázatban megadottaktól. 5.000 leütés alatt minimáldíjat számolhatunk fel. Árképzésünk teljesen egyedi hosszabb távú együttműködés esetén. Jelen díjszabás 2019. január 1-től visszavonásig érvényes.

 

AJÁNLATKÉRÉS SZAKFORDÍTÁSRA
Milyen nyelvről szeretne fordíttatni? Milyen nyelvre kéri a fordítást?
Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?
Milyen terjedelmű a dokumentum?
Határidő:
Név / Cégnév:
E-mail cím:
Telefonszám:

Kérjük itt csatolja a fordítandó dokumentumot, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak annak megküldése után tudunk készíteni.

Ha tolmácsolásra van szüksége, kattintson ide >>>

Ha kitölti tolmácsolásra vonatkozó ajánlatkérő űrlapunkat, pontos ajánlatot tudunk adni!AJÁNLATKÉRÉS

Ha pontosan szeretné tudni, miért van minden esetben szükségünk a forrásnyelvi, azaz fordítandó dokumentumra, kattintson ide.

Ha nem egyszeri ajánlatkérést kíván elküldeni, hanem hosszú távra keres partnert fordításaihoz, kérjük e-mailben vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot! A szakfordításnak a nyersfordítástól a reklámszövegírásig különböző nehézségi szintjei és árkategóriái vannak, ezekről az alábbi linkre kattintva tudhat meg többet.

AZ OLDALANKÉNTI FORDÍTÁSI DÍJAK KISZÁMÍTÁSA

Számos alkalommal érkezik hozzánk az a kérdés, hogy oldalanként milyen összegért vállalunk fordítást, illetve lektorált fordítást?

A szöveg sűrűségétől / karaktermérettől függően átlagosan 1250-1800 leütéssel számolhatunk oldalanként, ez számít az oldalankénti elszámolás alapjának.

Számokban kifejezve ez azt jelenti, hogy például 1.90,- + ÁFA / karakter fordítási díjszabás esetén kb. 2.400-3.400 Ft + ÁFA költséggel számolhatunk oldalanként.

A lektorálás nagyban függ a szakterülettől, átlagosan 50% további költséget jelent, így a fenti díjszabásnál maradva a lektorált oldalankénti díj kb. 3.600- 4.900 Ft + ÁFA

A fenti fordítási árak természetesen tájékoztató jellegűek és átlagos nehézségű szövegekre vonatkoznak. A karakterenkénti, így az oldalankénti ár nagyban függ a nyelvtől, a szakterülettől, a sürgősségtől, a dokumentum speciális formátumától stb.

Ha Online Ajánlatkérő űrlapunkat szeretné igénybe venni, kattintson ide.

KATTINTSON IDE, HA E-MAILBEN SZERETNE ÁRAJÁNLATOT KÉRNI.