e-mail: info@businessteam.hu

Fordítóirodánk rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik az Autocad és más tervezői szofverrel készült tervrajzok, műszaki tervek fordítása terén. Az Ön számára több szempontból is értékes lehet az eredeti tervfájl formátumának megőrzése. Cégünk azon kevés fordítóiroda közé tartozik, akik vállalják az AutoCAd teljes körű feldolgozását és fordítását. Ez különleges technológiát és odafigyelést igényel. A Cad file-ok szöveges tartalmát első lépésként exportáljuk és a fordító szoftverek segítségével analizáljuk, így az azonos kifejezéseket mindig pontosan és konzisztens módon fordítjuk. A következő lépésben szakfordító csapatunk ellenőrzi a fordítást, ugyanis a tervekben gyakran jelentős mennyiségű szövegbeli ismétlődés található, amelyet az elemzés során szakembereink kiszűrnek, ezáltal nemcsak precízebb, de alacsonyabb költségű is lehet a fordítás. Ezt követően utolsó lépésként a teljes tartalmat vissza illesztjük a dwg file-ba. A végén Ön kész tervrajzot kap lefordítva a kívánt célnyelvre az eredeti tervfájl megőrzése mellett.

Az Autocad file-ok és tervrajzok teljes körű feldolgozását és fordítását 52 nyelven vállaljuk, a műszaki szakterületek széles skáláját magába foglalva. Mindig olyan szakembert bízunk meg a fordítással, aki azon a területen nem csak a megfelelő szaktudással, de tapasztalattal is rendelkezik. A tervek és rajzok fordításához, olyan kiadványszerkesztői programokat használunk, amik a képi formátumú fájlokat megőrzik az eredeti dokumentumnak megfelelő formában. Tapasztalt fordító partnert keres, aki megfelelő szakértelemmel rendelkezik autocad dwg file-ok teljes körű fordításában? Forduljon hozzánk bizalommal, 21 éves tapasztalatunk és rendkívüli referenciáink biztosítják Önt rátermettségünkről. Fordítási munkáinkat mindig pontosan, határidőn belül teljesítjük.

Autocad Dwg file-ok történetének áttekintése

Az AutoCAD a PC világában piacvezető CAD mérnöki tervező szoftver, ami lehetővé teszi a mérnökök és az építészek számára, hogy tervezzenek, ellenőrizhessenek és irányítsanak mérnöki projekteket egy integrált grafikus felhasználói interfészen röviden (GUI) keresztül. A Dwg az AutoCad szoftverének natív fájlformátuma és az egyik leggyakrabban használt fájlmegtekintője, egy olyan tervezői fájlformátum, amely szinte minden tervezési környezetben megtalálható. A DWG-fájlok a felhasználó által a CAD-rajzba bevitt minden adatot tartalmaznak, ilyen adatok lehetnek például: a tervek; a geometriai adatok; a térképek és a fényképek.

Az Autocad eredetileg vektorgrafikus rajzoló programnak indult, egyszerűbb és összetettebb rajzelemekből építkezik, de be lehet illeszteni raszter-fájlokat is. Változatos eszközei és a rá jellemző kompatibilitás teszi lehetővé, hogy egy sor AutoCAD-re épülő alkalmazással is jól működjön, melyeket egyrészt maga a fejlesztő az Autodesk cég, másrészt külső fejlesztők készítettek. Külső referencia használatával a program egy másik AutoCAD rajzot is be tud illeszteni az aktuális rajzba. Ezzel a technikával az interneten keresztül elérhető távoli munkahelyek is képesek ugyanazon a terven dolgozni. Legújabb változata már biztosítja a parametrikus blokkok használatát is, és támogatja a térbeli modellezést, látványtervezést, adatbázisok számára kivonatok készítését, rajzok és hagyományos alfanumerikus adatbázisok dinamikus összekapcsolását, internetes közzétételi lehetőségeket, a nyomtatási elrendezések, stílusok kezelését. Az AutoCAD rajzfájl formátumát, gyakorlatilag minden más CAD és CAM program is legalább olvasni, de gyakran írni is lehet. Rendkívül könnyen testreszabható és különböző makro lehetőségek is rendelkezésre állnak a felhasználók számára. Különlegessége, hogy rengeteg szakági alkalmazást fejlesztettek hozzá, többek között építészeti; gépészeti; építőipari; elektromos; geodéziai és térinformatikai használatra.

A CAD tervezői szofver
A CAD rendszer alatt, több számítógépen alapuló tervezői eszközt is értünk. A program a számítógéppel segített tervezést és rajzolást, a műszaki rajzok létrehozását teszi elérhetővé a tervezési szakemberek számára. Napjainkban a CAD szoftverek az építészmérnökök és a gépészmérnökök legalapvetőbb tervezési eszközei. Elsősorban a termelékenység növelésére, a tervezés minőségének javítására, a dokumentáción keresztüli kommunikáció javítására, valamint a gyártáshoz szükséges adatbázis létrehozására használják. A jelenleg használatos CAD programok a 2D-s azaz a síkbeli vektor-grafikus rendszerektől egészen a 3D azaz a térbeli parametrikus felület- és szilárdtest modellező rendszerekig a megoldások széles skáláját kínálják a felhasználók számára. A CAD programot számos területen széles körben használják, ideértve az autóipart, a hajógyártást az űripart, az ipari és építészeti tervezést, a protetikát és akár az iparművészetet is ide sorolhatjuk. Emellett széles körben használják filmek, reklámok és műszaki kézikönyvek speciális effektusainak számítógépes animációinak előállítására is, amelyeket gyakran DCC digitális tartalom létrehozásának hívnak. Óriási gazdasági jelentősége miatt a CAD a számítástechnikai geometria, a számítógépes grafika (hardver és szoftver) és a diszkrét differenciálgeometria kutatásának fő mozgatórugója.