e-mail: info@businessteam.hu

Fő profilunk: fordítás EU székhelyű multinacionális cégeknek

2004 óta egyre több EU-s fordítás érkezik cégünkhöz, ezek közül is kiemelkedik a francia Delta Plus Group, amely Európa egyik vezető munkavédelmi ruházatot és felszereléseket gyártó cége. A továbbiakban ismertetjük, milyen szolgáltatásokat végzünk MLV (Multi-Langauge Vendor) partnerként a cégcsoport számára.

Együttműködésünk a Delta Plus Csoporttal 2004 óta tart, cégeink között szoros partneri viszony alakult ki az elmúlt évek során. A honlaplokalizálás, a hírlevelek, termékadatlapok és vállalati tréninganyagok fordítása csak néhány példa azon dokumentumokra, amelyek fordítására megrendeléseket kaptunk. Az esetek túlnyomó többségében franciáról kérnek fordítást az EU közel összes hivatalos nyelvére, valamint kínaira, arabra, norvégra, oroszra, és ukránra.

Általában 4-6 dokumentumot fordíttatnak egyszerre, eltérő nyelvekre. A legmodernebb fordítási projektmenedzsment szoftverrel dolgozunk, amely természetesen nagyban segíti munkánkat, azonban így is nagyon gondosan kell eljárnunk, és a legapróbb részletekre is oda kell figyelnünk, amikor egy ilyen szintű és bonyolultságú árajánlatot készítünk. Ezeket az ajánlatokat mindig több kollégánk ellenőrzi.

Fordítóink (kizárólag anyanyelvi, külföldi szakfordítók), akik 2004 óta dolgoznak e cég projektjein, már több ízben bizonyították rátermettségüket. Az összehangolt csapatmunka és a minőségorientált megközelítés eredményeként garantálhatjuk, hogy megbízható, kiváló minőségű anyagot bocsátunk partnerünk rendelkezésére.

A fordítási projekt során és azt követően is különleges figyelmet szentelünk annak, hogy a fordítók és az ügyfél részéről felmerülő kérdéseket maradéktalanul megválaszoljuk.

2004 óta egyedülálló tapasztalatra tettünk szert a több nyelvre történő fordítási projektek terén, amelyet szívesen megosztunk Önnel is.

Ha ajánlatot szeretne kérni, kérjük kattintson ide.