e-mail: info@businessteam.hu

  Milyen nyelvről
  szeretne fordíttatni?
  Milyen nyelvre
  kéri a fordítást?
  Határidő:
  Név / Cégnév:
  E-mail cím:
  Telefonszám:

  Kérjük, csatolja a fordítandó szöveget!

  BUSINESS TEAM FORDÍTÓ IRODA: PROFESSZIONÁLIS SZAKFORDÍTÁS 1999 ÓTA

  TELEFONSZÁMAINK: +36 20 512 0960 ::: + 36 1 250 6729 ::: +36 1 630 5929

  TELJES KÖRŰ ONLINE ÜGYINTÉZÉS

  Cégünk 22 éve végez fordítást és tolmácsolást magas színvonalon, 52 nyelven az üzleti szféra, a magán- és közintézmények, valamint magánszemélyek részére. A minőség iránt elkötelezett 1660 fordítónk*, tolmácsunk és projektmenedzserünk 28.571 fordítási és tolmácsolási projektet teljesített sikeresen – 2 387 242 000 forint értékben. (*2021. októberi adatok.) A külföldi és magyar vállalatok minőségi elvárásainak maradéktalanul eleget teszünk. Ezt ügyfeleink is megerősítik: A HAZAI FORDÍTÁSI PIACON AZ ELMÚLT ÉVEK SORÁN A BUSINESS TEAM FORDÍTÓ IRODA KAPTA A LEGTÖBB ÖTCSILLAGOS GOOGLE ÉRTÉKELÉST. Forduljon hozzánk bizalommal: szakképzett csapatunk mindent megtesz azért, hogy Önnek ne jelentsen problémát a nemzetközi kommunikáció.

  Önnek nem szükséges személyesen befáradnia hozzánk: az ajánlatkéréstől a fizetésig a teljes fordítási folyamat az interneten keresztül zajlik. Ez általában úgy történik, hogy Ön kitölti az ajánlatkérő űrlapot, amire mi komplett, részletes szakfordítási ajánlattal válaszolunk. Ebben benne van minden szükséges paraméter: a határidő, a leütések száma, a vállalási ár, az ajánlat érvényességének ideje stb. Ön ezt e-mailben megerősíti, mi pedig elkezdjük a fordítást. Ha a projekt közben kérdések merülnek fel, e-mailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot. A lefordított anyagot szintén e-mailben küldjük meg a számlánkkal együtt, amelyet átutalással rendezhet.

   

  Kiváló
  204 vélemény alapján
  Hanna Mia Rácz
  Hanna Mia Rácz
  2024-01-01
  mario Simonelli
  mario Simonelli
  2023-11-17
  Bartus Lóránt
  Bartus Lóránt
  2023-10-31
  Pikk pakk ment minden, gyorsak, kedvesek.
  Beatrix Becska
  Beatrix Becska
  2023-09-04
  Gyors, rugalmas cég. Csak ajánlani tudom.
  Judit Rajna
  Judit Rajna
  2023-08-16
  Nagyon kedvesek és segítőkészek.Gyors reagálás a kérdésekre. Mindenkinek csak ajanlani tudom őket.
  Zsombor Guba
  Zsombor Guba
  2023-07-21
  Kedves, körültekintő, gyors és minőségi kiszolgálás versenyképes áron! Emailen keresztül kerestem meg az irodát és minden kérdésemre gyorsan és kielégítően válaszoltak! Az árajánlatot és az elvégzett munkát is gyorsan kézhez kaptam. Mindenképpen ajánlom őket!
  Erika Szabó
  Erika Szabó
  2023-06-17
  Maximális segítőkészség és pontos tájékoztatás. A megadott határidőre megkaptam a kért dokumentumokat. Minden kérdésemre nagyon gyors és egyértelmű választ kaptam.Mindenkinek csak ajánlani tudom a Business Team Fordítóirodát. Köszönöm szépen :)
  Emma Edina Fürediné Szabados
  Emma Edina Fürediné Szabados
  2023-06-15

  fordítóiroda

  3 TÉNY & 3 ÉRV, AMELYEK MIATT ÉRDEMES CÉGÜNKET VÁLASZTANIA:

  1. Magyar alapítású cég – európai irodahálózat

  A budapesti alapítás óta eltelt közel két évtizedben Angliában, Olaszországban, Franciaországban és Németországban kezdte meg tevékenységét a Business Team fordító iroda. Ezért kivételes nemzetközi tapasztalattal tudunk megbirkózni a legkomplexebb fordítási és tolmácsolási feladatokkal.

  2. Bármilyen fordítást és tolmácsolást ránk bízhat – szó szerint

  Kiemelt szakterületeink a műszaki és a jogi fordítás, de több mint 1.500 fordítónk és tolmácsunk az ipar és a gazdaság minden szegmensében folyamatosan kiemelkedően teljesít. Ennek köszönhetően alapításunk óta 21.000 fordítási- és tolmácsmegbízást teljesítettünk sikerrel.
  A szinkrontolmácsolás szintén olyan terület, amelyre különös hangsúlyt helyezünk. Minden héten más és más helyszíneken tolmácsolunk hazánkban és külföldön egyaránt.

  3. Egyedülálló technikai háttér

  Cégünk élenjáró a nyílt forráskódú fordítástámogató szoftverek alkalmazásában, amelyek ma már nélkülözhetetlen kellékei a minőségi fordítás megalkotásának és fenntartásának. Emellett rendelkezünk fordítástámogató szerverrel is, amelyen egy időben 40 fordító és terminológus dolgozhat.

  Ha tolmácsolásra van szüksége, kattintson ide >>>

  Ha kitölti tolmácsolásra vonatkozó ajánlatkérő űrlapunkat, pontos ajánlatot tudunk adni!AJÁNLATKÉRÉS

  Minden ajánlatunk személyre szabott és egyedi, hogy Ön a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást kapja a legkedvezőbb áron. Ezért fontos, hogy ajánlatkéréskor csatolja a forrásnyelvi szöveget, amelyet bizalmasan kezelünk és fogadunk egy 128 bites titkosított csatornán.

  KIEMELT FORDÍTÁSI REFERENCIÁINK

  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2010-ben kezdte meg az együttműködést fordítóirodánkkal. Kihallgatási jegyzőkönyvek, jogsegélyek, prezentációk fordítását végeztük az Európai Unió nyelveire – többek között angolra, szlovákra, szlovénre, hollandra. Több tízezer oldalnyi dokumentum fordítása és több száz órás tolmácsolás után a Nemzeti Adó- és Vámhivatal teljes mértékben elégedett a fordítóirodánk által végzett munka minőségével és szakszerűségével.

  A Market Építő Zrt. 24 éves múlttal rendelkező, 100%-ban magyar tulajdonú építőipari vállalat, az egyik legnagyobb forgalmú és kapacitású, professzionális magasépítő Magyarországon. Évente közel 50 nagyberuházást valósít meg, amelyek legnagyobb részét ipari, logisztikai létesítmények, irodaházak, közintézmények és szállodák, valamint kereskedelmi célú ingatlanok és sportlétesítmények létesítése teszi ki. 2017 óta a cég elvárásainak megfelelve teljesítjük szerződésmódosítások, etikai kódex, műszaki, pénzügyi és jogi dokumentumok fordítását az Európai Unió nyelveire. Partnerünk visszajelzése alapján fordítóink kiemelkedő munkát végeznek.

  A Scitec Nutrition az elmúlt 20 évben Európa egyik vezető táplálékkiegészítő brandjévé fejlődött. A cégcsoport 2018 óta folyamatosan rendeli fordítóirodánktól termékleírások angol, német, olasz, francia és spanyol nyelvű fordítását. Precíz szolgáltatásunkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy a folyamatosan növekvő SCITEC Európa egyik vezető étrend-kiegészítő márkájává váljon.

  Delta Truck A hazai haszongépjármű-piac egyik vezető járműkereskedőjeként a vállalat 26 éve foglalkozik haszongépjárművek forgalmazásával. Ez idő alatt a Delta Truck arra törekedett, hogy a lehető legszélesebb körű és kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtson a hazai és nemzetközi ügyfeleinek. 2016-ban bízták meg cégünket szlovák nyelvű weboldaluk fordításával, ezt követte az adatvédelmi irányelvek, kezelési utasítások és kézikönyvek fordítása az Európai Unió nyelveire. Fordítóink precíz munkájának köszönhetően a Delta Truck bizalma öt év után is töretlen fordítóirodánkban.

  A cég 1992 óta van jelen a vállalati és fogyasztói hálózati eszközök piacán, ekkor fejlesztette ki a világ első integrált modemét, amely egyszerre tette lehetővé a kommunikációt faxon, telefonon és az interneten. A Zyxel magyar kirendeltsége 2010 elején kereste meg fordítóirodánkat. Prospektusok, marketinganyagok és termékleírások fordításával bízták meg cégünket az Európai Unió különböző nyelveire. A megbízást – partnerünk visszajelzése alapján – , szakképzett fordítóink, projekt- és minőségbiztosítási menedzsereink kifogástalanul elvégezték.

  Az ExxonMobil a világ legnagyobb olaj- és gázipari társasága, főként nyersolaj-, földgáz- és kőolajtermékek gyártásával, fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. Az innovációt és a piacon elérhető csúcstechnológiát elsőként alkalmazva nagyban hozzájárul a feltörekvő országok és gazdaságok fejlesztéséhez szerte a világon. A cég először 2009-ben adott megbízást irodánknak angol-magyar nyelvi viszonylatban, munkáltatói szerződések és HR-es dokumentumok fordítására. Kollégáink kiemelkedő teljesítményének köszönhetően az Exxonmobil teljes mértékben elégedett volt munkánkkal.

  ÜGYFELEINK ÍRTÁK

  BTT fordítóiroda ügyfelei

  „2007 óta több mint 250.000 dollár értékben rendeltünk fordítási és lokalizációs szolgáltatásokat a Business Team Translations fordítóirodától. Mindig megbízható és hatékony partnerek voltak, minden területen meg vagyunk elégedve szolgáltatásaikkal. ”

  Kósa Péter, LUFTHANSA – Team Leader of LSYH BUD Network Operations

  A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI: ANGOL, NÉMET, OROSZ, FRANCIA, KÍNAI, JAPÁN, OLASZ, SPANYOL, ROMÁN, SZLOVÁK, SZERB

  CÉGÜNK HAZÁNKON KÍVÜL NÉGY ORSZÁGBAN VAN JELEN EURÓPÁBAN: BTT UK, BTT ITALIA, BTT FRANCE, BTT DEUTSCHLAND

  LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ CÉGPROFIL (PDF) : www.businessteam.hu/company-profile

  Az oldal nyomtatóbarát változatának letöltéséhez kattintson ide.