e-mail: info@businessteam.hu

FRANCIA-MAGYAR FORDÍTÁS 1999 ÓTA – BUSINESS TEAM TRANSLATIONS

FRANCIA-MAGYAR FORDÍTÁS 2.20 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

A francia-magyar fordítás és szakfordítás terén különleges szakértelemmel rendelkezünk. Francia fordító kollégáink jelentős volumenű műszaki, kereskedelmi, jogi, marketing és gazdasági fordításokat végeztek az elmúlt 20 év során. Nagy számban fordítottunk gépkönyveket, szoftvereket, használati utasításokat, szerződéseket, pályázatokat, marketing- és reklámanyagokat, szórakoztatóelektronikai kézikönyveket és éves beszámolókat.

   
  AJÁNLATKÉRÉS FRANCIA SZAKFORDÍTÁSRA

  Ha tolmácsolásra szeretne ajánlatot kérni, kattintson IDE.

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni? Milyen nyelvre kéri a fordítást?
  Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?
  Milyen terjedelmű a dokumentum?
  Határidő:
  Név / Cégnév:
  E-mail cím:
  Telefonszám:
  Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

  Ha francia fordításra van szüksége, kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra!

  Professzionális ajánlatkérő rendszerünk segítségével egyszerűen és gyorsan kérhet ajánlatot!AJÁNLATKÉRÉS

  A L’Oréal Magyarország Kft. részére 2008 óta több ízben végeztünk tolmácsolást francia-magyar-francia nyelvi viszonylatban szépségipari tárgyaláson, értékesítési tréningen és patikafejlesztési megbeszéléseken. A világcég emellett több alkalommal vette igénybe szakfordítási szolgáltatásunkat is: többek között jogi és gazdasági szövegeket fordítottunk a magyar leányvállalat részére francia nyelvi viszonylatban.

  A francia székhelyű Delta Plus Services SAS Európa egyik vezető munkaruházati és munkavédelmi felszereléseket gyártó vállalata, 2005 óta megrendelőnk. Cégünk többfordulós nemzetközi pályáztatás után került kiválasztásra, miután 24 nyelven tesztelték fordításaink minőségét. A francia részvénytársaságnak az elmúlt tíz év során munkaruházati és munkavédelmi adatlapokat, munkavédelmi szoftvert és termékleírásokat fordítottunk az Európai Unió nyelveire, valamint a nagy világnyelvekre. A Delta Plus megbízásainak összértéke cégünk felé meghaladja a százmillió forintot.

  Az Union Biztosító 2009 óta fordíttat jogi és pénzügyi dokumentumokat a Business Team Translations ügyfeleként francia-magyar nyelvi viszonylatban.

  Francia fordítás – leütésenkénti és oldalankénti díjaink Normál
  (max. 12000 leütés vagy 8 oldal/nap)
  Expressz
  (SÜRGŐS)
  Haladéktalan
  (EXTRA SÜRGŐS)
  Ár/oldal Ár/leütés A SÜRGŐS és az EXTRA SÜRGŐS fordítások általában 30-50%-kal magasabb díjazásúak a normál fordításoknál, de szinte minden esetben külön ajánlatot készítünk, mert a végleges ár függ a határidőtől, a szöveg nehézségétől és forrásnyelvi fájl formátumától (PDF vagy kézzel írott dokumentumot összetettebb feldolgozni és szerkeszteni mint Word vagy Excel fájlokat.)
  Kérje egyedi árajánlatunkat
  a 06 (1) 250-6729 -es,
  a 06-20-512-0960-as
  telefonszámokon
  vagy
  az info@businessteam.hu e-mail címen!
  Az oldalankénti árak 1250 leütés mennyiségre vonatkoznak. Eltérő leütésszám esetén a karakterenkénti ár képezi a kalkuláció alapját.
  magyarról franciára 2.250 Ft-tól 1.80 Ft-tól
  franciáról magyarra 2.125 Ft-tól 1.70 Ft-tól
  FRANCIÁRÓL ÉS FRANCIÁRA MÁS NYELVEKRŐL MINDIG KÖZVETLENÜL, ANYANYELVI FORDÍTÓINK KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL FORDÍTUNK A MAGYAR NYELV KÖZBEIKTATÁSA NÉLKÜL. EZ AZÉRT LÉNYEGES, MERT EGY HARMADIK NYELV KÖZBEIKTATÁSA JELENTŐS MINŐSÉGROMLÁST OKOZHAT. HA PÉLDÁUL ÖN NÉMETRŐL-FRANCIÁRA SZERETNE FORDÍTTATNI, AKKOR EZT FRANCIA ANYANYELVŰ SZAKFORDÍTÓNK VÉGZI EL. EZEKBEN A NYELVPÁRAKBAN MINDIG EURÓBAN ÉS SZAVANKÉNT ADJUK MEG DÍJAINKAT.
  franciáról más európai nyelvre 0.07 euró / szótól
  más európai nyelvről franciára 0.07 euró / szótól
  franciáról nem európai nyelvre 0.08 euró / szótól
  nem európai nyelvről franciára 0.07 euró / szótól

  A fenti árak nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t, tájékoztató jellegűek és egyszeri megrendelés esetén érvényesek. Egyéb esetekben az ÁSZF az irányadó. Az ajánlat általános tartalomra vonatkozik, szakfordítás esetén az árak eltérhetnek a táblázatban megadottaktól. 5.000 leütés alatt minimáldíjat számolhatunk fel. Árképzésünk teljesen egyedi hosszabb távú együttműködés esetén. Jelen díjszabás 2017. január 1-től visszavonásig érvényes.

  A világ négy legnagyobb pénzügyi és számviteli tanácsadó cége között számon tartott Ernst and Young Tanácsadó Kft. 2008 óta veszi igénybe francia nyelvi szolgáltatásainkat jogi témájú anyagok fordítása kapcsán.

  Tisztában vagyunk azzal, hogy a francia fordítás különösen „kényes” természetű – Asterix honfitársai híresek nyelvi igényességükről. Ezért minden francia fordításunkat szakképzett fordító végzi és anyanyelvi lektor ellenőrzi.

  francia szakfordítások képe

  A kereskedelmi jogra szakosodott, budapesti székhelyű Jalsovszky Ügyvédi Iroda nemzetközi vállalati ügyfélkör részére nyújt prémium jogi szolgáltatást. Az elmúlt öt év alatt számos nyelvpárban kaptunk megbízást az irodától, amelyek között a francia-magyar fordítások is jelentős szerepet kaptak. Franciáról és franciára több alkalommal készítettük el társasági szerződések, cégkivonatok és működési engedélyek hivatalos fordítását. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda mellett Magyarország legnívósabb irodái közül számos kért már tőlünk fordításokat francia nyelvi viszonylatban, például az SBGK Ügyvédi Iroda, a Reiniger Ügyvédi Iroda, a Kondricz Ügyvédi Iroda, a Holczer, Jákó és Boross Ügyvédi Iroda, a Dr. Zengődi Zsolt Ügyvédi Iroda, a DRr. Bencze Bálint Ügyvédi Iroda és a Budapesti 5000. Ügyvédi Iroda.

  Hisszük, hogy a tapasztalatot semmi nem pótolhatja – és nálunk megvan a tapasztalat

  Cégünk legfőbb értékének a tapasztalatot tartja: azt, hogy több ezer oldalas fordításokat teljesítettünk kifogástalan minőségben, megbirkózva a legkülönfélébb terminológiákkal, szoros határidőkkel és technikai problémákkal. De sikeresen vettük az akadályokat, erre több száz elégedett megrendelőnk az élő bizonyíték. És minden egyes nappal gyakorlottabbak leszünk, amint új és új kihívásokkal nézünk szembe. A megfelelő képzettség és szaktudás mellett a tapasztalat rendkívüli hozzáadott értéket képvisel a Business Team International Kft. életében.

  A budapesti központú Ceva-Phylaxia Oltóanyaggyártó Zrt. a Ceva állatgyógyászati csoport tagjaként vakcinák kutatásával és előállításával foglalkozik. Irodánkkal való együttműködésük 2010-ig vezethető vissza. Az elmúlt hét évben elsősorban műszaki szabványokat, engedélyeket és állatgyógyászati készítmények leírásait fordítottuk többek között francia nyelvi viszonylatban.

  Szolgáltatásunk néhány jellemzője:

  • francia fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas francia fordító kollégáink végzik
  • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során
  • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk
  • partnereink számára terminológiai adatbázist építünk, amely később újra felhasználható

  A Horváth Rudolf Intertransport Kft. 2010 óta veszi igénybe a Business Team Translations francia-magyar és magyar-francia fordítási szolgáltatásait. A magyar logisztikai szektor meghatározó szereplője számára főleg hivatalos leveleket és jogi dokumentumokat fordítunk.

  Amit érdemes tudni a franciáról-magyarra illetve a magyarról-franciára történő fordítások esetén

  A franciáról-magyarra történő fordítást magyar anyanyelvű fordítóink és lektoraink teljesítik, azonban a forrásnyelvi szöveg jellegétől függően előfordulhat francia anyanyelvű szakemberek bevonása is. Ezt természetesen már az ajánlati fázisban tisztázzuk kedves ügyfeleinkkel. A magyarra történő fordításra általában forintban adunk ajánlatot, kivéve ha külföldi szakember közreműködése is szükségessé válik.

  Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-francia sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy Franciaországban élő anyanyelvi francia fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

  Nincs mindig szükség lektorált fordításra

  Szakképzett fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi „végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

  francia fordítás képe - Párizs

  A Wizzair csoporthoz tartozó reptéri transzfer szolgáltató, a P-AIR Magyarország Kft. 2011 óta partnerünk. A cégnek az elmúlt években franciára fordítottunk honlapszövegeket, szerződéseket és marketinganyagokat.

  Hogyan rendelhet valaki francia fordítást?

  Szolgáltatásainkat Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 240 9291, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

  Rendelhető tesztfordítás is?

  Igen. Ha szükséges, szívesen végzünk francia tesztfordítást leendő megrendelőink kérésére.

  Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

  Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, azonban előfordul készpénzes és postai utánvétes fizetés is.

  A BUSINESS TEAM FORDÍTÓIRODA LEGFRISSEBB HÍREI ÉS REFERENCIÁI

  • Műszaki fordítás

   A műszaki fordítás terén egyedülálló referenciákkal és tapasztalattal rendelkezünk: a Business Team fordítóiroda alapítása óta, több ezer műszaki szakfordítási projektet teljesített sikeresen. Teljes fordítási kapacitásunk jelentős…

  • Hogyan működik egy professzionális fordítóiroda?

   Ezt röviden három szóban jellemezhetnénk: gazdaságos, gyors és precíz. Valójában ennél sokkal több kritériumnak kell megfelelnie egy fordítóirodának. A Business Team leginkább az üzleti szféra igényeire specializálódott,…

  • 5 nyelv. 9 konferenciatolmács. Club Tihany. Lavylites Nemzetközi Konferencia

   Top 10 konferenciatolmács-referencia: Lavylites, Club Tihany

   A Lavylites magyar székhelyű és alapítású, exkluzív kozmetikumokkal foglalkozó vállalat cégünktől igényelt konferenciatolmács szolgáltatást a Club Tihanyban rendezett nemzetközi konferenciájára. Tolmácsaink cseh,…