e-mail: info@businessteam.hu

A BTT fordítóiroda blogja

5 nyelv. 9 konferenciatolmács. Club Tihany. Lavylites Nemzetközi Konferencia

Top 10 konferenciatolmács-referencia: Lavylites, Club Tihany

A Club Tihany egyben konferenciaközpont is

A Lavylites magyar székhelyű és alapítású, exkluzív kozmetikumokkal foglalkozó vállalat cégünktől igényelt konferenciatolmács szolgáltatást a Club Tihanyban rendezett nemzetközi konferenciájára. Tolmácsaink cseh, lengyel, szlovák, olasz, német és angol nyelveken közvetítették az elhangzottakat a kétnapos rendezvénysorozat folyamán. A visszajelzések alapján nem csupán magas színvonalú, hanem egyúttal inspiráló prezentációk hangzottak el a lengyel, cseh, osztrák és magyar szaktekintélyek előadásában.

Angol és lengyel tolmácsaink akcióban - kép

A több száz résztvevő jelentős része igényelte konferenciatolmács kollégáink szolgáltatását, akik felkészülten teljesítették a rájuk bízott feladatokat. Tolmácsaink a szakma csúcsát képviselik az adott nyelvpárakban, akik már számtalan hasonló rendezvényen és konferencián bizonyítottak.

Konferenciatolmács kollégáink két napon át segédkeztek a rendezvényenA Lavylites 2015 óta jelentős fordítási partnerünk is egyúttal: a világcég számára több száz dokumentumot fordítottunk az alábbi 45 nyelven: angol, belorusz, bengáli, bolgár, bosnyák, brazil portugál, burmai, cseh, dán, észt, flamand, finn, francia, görög, hindi, holland, horvát, indonéz, japán, kazah, kínai, koreai, lett, lengyel, litván, macedón, maláj, moldáv, mongol, német, norvég, olasz, orosz, perzsa, portugál, román, spanyol, svéd,szerb,szlovák, szlovén, thai, török és ukrán. Ha a fenti nyelvek bármelyikén szüksége van fordításra, vagy ha hasonló, több száz- esetleg több ezer fős konferenciához keres tolmácsokat, vegye fel a kapcsolatot cégünkkel!

Szeretne tolmácsolásra ajánlatot kérni?

Ha kitölti tolmácsolásra vonatkozó ajánlatkérő űrlapunkat, pontos ajánlatot tudunk adni!AJÁNLATKÉRÉS