e-mail: info@businessteam.hu
info@businessteam.hu   |   Mobil: +36 20 512 0960

NÉMET SZAKFORDÍTÁS
CÉGEKNEK, INTÉZMÉNYEKNEK, SZERVEZETEKNEK

NÉMET FORDÍTÁSOK CÉGEKNEK, SZERVEZETEKNEK, INTÉZMÉNYEKNEK 2.10 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

Magyar alapítású fordítóirodánk közel 20 éve végez német szakfordítást és tolmácsolást. A német fordítás terén különleges szakértelemmel, tapasztalattal és múlttal rendelkezünk.

A legnagyobb német áramszolgáltató cégünket bízta meg rendszertervek, műszaki pályázati dokumentációk, műszaki tartalom mellékletek és hálózati tervek fordításával. Folyamatos együttműködésünk a projekt sajátosságait figyelembe véve nem csak telefonon és e-mailben, hanem személyesen is zajlott. Az RWE német képviselője, Ralph Rösener referencialevéllel köszönte meg két éves együttműködésünket.

knorr-bremseA Knorr-Bremse Vasúti Járműrendszerek Hungária Kft. részére vasúti fékrendszerekkel kapcsolatos dokumentumokat fordítottunk – többek között működtetőhengerek vizsgálati útmutatóját, vasúti csúszásgátló berendezésekre és fékalkatrészekre kiírt pályázati anyagokat és vizsgálati specifikációkat. A járműipari nagyvállalat 2008 óta partnerünk, azóta folyamatosan rendel fordítóirodánktól német fordításokat.

A Stefani Hungária Gépgyártó Kft. német anyacégével együttműködve számos elismert és világhírű vállalkozásnak szállít egyedi gépeket, alkatrészeket. Működéséhez elengedhetetlen a német nyelvű kezelési útmutatók és használati utasítások lefordítása magyarra, amelyhez cégünk szakfordítói kapacitását szokták igénybe venni.

AJÁNLATKÉRÉS NÉMET SZAKFORDÍTÁSRA
Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?
Milyen nyelvre kéri a fordítást?
Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?
Milyen terjedelmű a dokumentum?
Határidő:
Név / Cégnév
E-mail cím:
Telefonszám

Kérjük itt csatolja a fordítandó dokumentumot, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak annak megküldése után tudunk készíteni.