e-mail: info@businessteam.hu

AZ ÖN PROFI OLASZ FORDÍTÓ PARTNERE
1999 ÓTA: BUSINESS TEAM TRANSLATIONS

OLASZ FORDÍTÓ SZOLGÁLTATÁS 2.30 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

   

  AJÁNLATKÉRÉS OLASZ SZAKFORDÍTÁSRA

  Ha tolmácsolásra szeretne ajánlatot kérni, kattintson IDE.

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?

  Milyen nyelvre kéri a fordítást?

  Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?

  Milyen terjedelmű a dokumentum?

  Határidő:

  Név / Cégnév:

  E-mail cím:

  Telefonszám:

  Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

  Az olasz fordítás terén különleges szakértelemmel, tapasztalattal és múlttal rendelkezünk. Olasz fordító kollégáink számos szakterületen bizonyítottak már az elmúlt 19 év során. 2008-ban nyitottuk meg olasz irodánkat milánói székhellyel, azóta az olasz – az angol és a magyar mellett – , a legjelentősebb nyelv lett cégünk számára.

  Az Ipsos, amely a világ egyik vezető piac- és közvéleménykutató intézete, 2010 óta kiemelt ügyfelünk. Olasz leányvállalatuk számára számos nyelvre készítünk fordításokat. Megbízásaink leggyakrabban piackutatási kérdőívek és fogyasztói vélemények fordítására szólnak olaszról az alábbi nyelvekre: angol, német, francia, spanyol, lengyel, orosz, magyar, és török.

  Magyarország legismertebb ásványvíz palackozó és forgalmazó cége, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. rendszeresen keres meg bennünket fordítási feladatokkal olasz-magyar nyelvi viszonylatban. Az utóbbi években biztonsági adatlapok, létesítési engedélyek, vizsgálati jelentések, üzleti levelezések, bérleti szerződések fordítására kaptunk tőlük megbízásokat.

  A csúcsminőségű kávéiról világszerte híres Illycaffe S.p.A. olasz központja részére megállapodásokat, szerződéstervezeteket és más jogi dokumentumokat fordítottunk több alkalommal olasz-angol nyelvi viszonylatban.

  A magyar nyomdaipar egyik legjelentősebb szereplője, a Pátria Nyomda Zrt. az elmúlt évek során számos alkalommal fordíttatott cégünkkel magyarról és angolról olaszra termék- és cégbemutató brosúrákat.

  Az olasz székhelyű Chromavis S.p.A. bőrápoló és kozmetikai termékeket gyártó cég 2011 óta állandó ügyfelünk. Változatos fordítási feladatokkal keresnek meg bennünket: többnyire honlapfordítást, hírlevelek és termékleírások fordítását bízzák ránk, de belső szabályzatok és munkavédelmi dokumentumok fordítását is végeztük már számukra olasz-angol és olasz francia nyelvi viszonylatban.

  Az egyik legismertebb olasz játékgyártó cég, a Clementoni S.p.A. 2016-ban kereste meg először irodánkat. Azóta a Magyarországon kereskedelembe kerülő készségfejlesztő gyerekjátékaik hanganyagainak és leírásainak fordításával bízzák meg cégünket.

  Az olasz alapítású Siel Energy & Safety s.r.l., a biztonságtechnikai ipar nemzetközi szinten is elismert szereplője. A világcég az elmúlt évek során olasz nyelvű gépkönyvek és kezelési útmutatók spanyol, angol, francia és arab fordításával bízta meg irodánkat.