e-mail: info@businessteam.hu
info@businessteam.hu   |   Mobil: +36 20 512 0960

PROFESSZIONÁLIS OROSZ SZAKFORDÍTÁS
CÉGEKNEK, INTÉZMÉNYEKNEK, SZERVEZETEKNEK

OROSZ FORDÍTÁSOK CÉGEKNEK, SZERVEZETEKNEK, INTÉZMÉNYEKNEK 1.90 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

Az orosz fordítás kiemelt jelentőséggel bír fordítóirodánk számára: oroszról és oroszra is jelentős volumenű műszaki, jogi és gazdasági szakfordításokat végeztünk. Az alábbiakban felsorolt referenciáink bemutatják orosz fordítási projektjeink sokszínűségét és terjedelmét. Orosz fordító kollégáink az elmúlt 19 év során gépkönyveket, szoftvereket, használati utasításokat, szerződéseket, pályázati dokumentációt, marketing- és reklámanyagokat, szórakoztatóelektronikai kézikönyveket, gazdasági és pénzügyi dokumentumokat egyaránt fordítottak.

OROSZ FORDÍTÁS – AJÁNLATKÉRÉS

Ha orosz tolmácsolásra szeretne ajánlatot kérni, kattintson IDE.

Milyen nyelvről szeretne fordíttatni? Milyen nyelvre kéri a fordítást?
Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?
Milyen terjedelmű a dokumentum?
Határidő:
Név / Cégnév:
E-mail cím:
Telefonszám:

Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumot, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak annak megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

Ha nemzetközi cégtől kereste fel fordítóirodánkat és fontos, hogy külföldi kollégái is informálódjanak orosz fordítási szolgáltatásunkról, kattintson ide az angol, a német, a francia és az olasz verzióhoz!

A Procter & Gamble a világ egyik legnagyobb higéniai termékeket gyártó vállalata. Olyan márkák vannak a cégcsoport tulajdonában, mint az Ariel, a Braun, az Always, az Ambi Pur, a Gillette és a Head & Shoulders. A cég magyarországi kirendeltsége részére 2005 óta biztosítunk orosz fordítókat és tolmácsokat, főként magyar-orosz és orosz-magyar nyelvi viszonylatban.

Cégünk fordította a BÁV Zrt. teljes honlapját orosz nyelvre. Emellett adatkezelési szabályzatok orosz lektorálását és fordítását végeztük a magyar zálog- és műkereskedelmi piac vezető szereplője számára.

Minden esetben célunk a kifogástalan minőség és a határidők pontos betartása a lehető legkedvezőbb fordítási ár biztosítása mellett.

A Duna Medical Center magánklinika és egészségügyi központ Európa legjelentősebb egészségügyi befektetőinek közreműködésével jött létre Budapesten. A létesítmény számára több száz oldalnak megfelelő orosz fordítást végeztünk magyarról és angolról. Ezek között szerepeltek marketinganyagok; a Duna Medical Center teljes honlapja; a szakrendelő leírása; diagnosztikai-, anesztizológiai-, fül-orr gégészeti- és sebészeti ismertetők; adatfelhasználással kapcsolatos jogi nyilatkozatok és számos más jogi dokumentum, valamint a szakrendelő leírása.

wizzair-forditasi-referencia4Európa egyik vezető diszkont légitársasága, a magyar alapítású és tulajdonú Wizzair 2014 óta rendel irodánktól fordításokat. Kifejezetten orosz nyelvre utastájékoztatókat, utazási szerződést, e-tickettel és fizetéssel kapcsolatos dokumentumokat és a reptéri transzferek menetrendjét fordítottuk. Emellett nem csak lefordítottuk, hanem stúdióminőségben rögzítettük orosz nyelven a reptéri hívásmenedzselő rendszer szövegeit, amelyek jelenleg is használatban vannak.

Ha több dokumentumot szeretne oroszra fordíttatni, kattintson ide!

Professzionális ajánlatkérő rendszerünk segítségével akár öt fordítandó fájlt is mellékelhet!AJÁNLATKÉRÉS

Ha hosszú távra keres fordításaihoz partnert, kérjük küldjön e-mailt vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hisszük, hogy a tapasztalatot semmi nem pótolhatja – és nálunk megvan a tapasztalat

A csúcsminőségű tisztítóeszközöket gyártó Bonus Kft. számára 2015 óta végzünk orosz fordításokat: elsősorban termékeik ismertetőit, leírásait ültetjük át orosz nyelvre.

Cégünk legfőbb értékének a tapasztalatot tartja: azt, hogy több ezer oldalas fordítási projekteken verekedtük már át magunkat, megbirkózva a legkülönfélébb terminológiákkal, szoros határidőkkel és technikai problémákkal. De sikeresen vettük az akadályokat, erre több száz elégedett megrendelőnk az élő bizonyíték. És minden egyes nappal gyakorlottabbak leszünk, amint új és új kihívásokkal nézünk szembe. A megfelelő képzettség és szaktudás mellett a tapasztalat rendkívüli hozzáadott értéket képvisel a Business Team International Kft. életében.
orosz fordítás képe

A nemzetközileg elismert, magyar alapítású, növényi alapú kozmetikumokat forgalmazó Lavylites Laboratories Kft. 2015 óta partnerünk. Honlapszövegek, termékleírások és szerződések orosz fordítását készítettük el a cég számára.

Szolgáltatásunk néhány jellemzője:

 • orosz fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas orosz fordító kollégáink végzik
 • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során
 • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk
 • partnereink számára terminológiai adatbázist építünk, amely később újra felhasználható

Az MSK Hungary Bt. piacvezető az ipari palettázó- és csomagolási rendszerek, palettaszállító-rendszerek és komplett rendszerek területén. 2011 óta folyamatos jelleggel fordítunk nekik műszaki szövegeket – sok más nyelv mellett – oroszra is.

Amit tudni érdemes orosz fordítás rendelése esetén

Az oroszról-magyarra történő fordítást magyar anyanyelvű fordítóink és lektoraink teljesítik, azonban a forrásnyelvi szöveg jellegétől függően előfordulhat orosz anyanyelvű szakemberek bevonása is. Ezt természetesen már az ajánlati fázisban tisztázzuk kedves ügyfeleinkkel. A magyarra történő fordításra általában forintban adunk ajánlatot, kivéve ha külföldi orosz fordító közreműködése is szükségessé válik.

Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-orosz sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy Oroszországban élő anyanyelvi orosz fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

Az orosz szakfordítás cégeknek képe

Nem mindig érdemes lektorált fordítást igényelni

Szakképzett fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi “végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

Hogyan rendelhető orosz fordítás?

Szolgáltatásainkat Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 250 6729, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

Rendelhető tesztfordítás is?

Igen. Ha szükséges, szívesen végzünk orosz tesztfordítást leendő megrendelőink kérésére.

Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, azonban előfordul készpénzes és postai utánvétes fizetés is.

A BUSINESS TEAM FORDÍTÓIRODA LEGFRISSEBB HÍREI ÉS REFERENCIÁI

 • 5 nyelv. 9 konferenciatolmács. Club Tihany. Lavylites Nemzetközi Konferencia

  Top 10 konferenciatolmács-referencia: Lavylites, Club Tihany

  A Lavylites magyar székhelyű és alapítású, exkluzív kozmetikumokkal foglalkozó vállalat cégünktől igényelt konferenciatolmács szolgáltatást a Club Tihanyban rendezett nemzetközi konferenciájára. Tolmácsaink cseh,…

 • XBench videótanfolyam fordítóknak

  Az XBench egy ingyenes minőségjavító szoftver, amely leginkább fordítók és fordítóirodai projektmenedzserek számára készült. Többek között képes kiszűrni a helytelen terminológiát, a felesleges szóközöket és inkonzisztenciát, akár a…

 • Fordításszerver: vízválasztó a fordítóirodák között

  Tények a fordításszerverről: a fordítóirodák csupán néhány százaléka rendelkezik vele az értéke több millió forint alkalmazása a fordítási minőséget radikálisan javítja Fordítási díjainkat itt tekintheti meg. Mi…