e-mail: info@businessteam.hu

  Milyen nyelvről
  szeretne fordíttatni?

  Milyen nyelvre
  kéri a fordítást?

  Határidő:

  Név / Cégnév:

  E-mail cím:

  Telefonszám:

  Kérjük, csatolja a fordítandó szöveget!

  Országos Fordító Iroda? Valóban ezt keresi? Vagy egy olyan irodát, amely képes dokumentumait professzionálisan lefordítani? Ha igen, akkor jó helyen jár!

  TELEFONSZÁMAINK: +36 20 512 0960 ::: + 36 1 250 6729 ::: +36 1 630 5929

  TELJES KÖRŰ ONLINE ÜGYINTÉZÉS

  Cégünk 22 éve végez fordítást és tolmácsolást magas színvonalon, 52 nyelven az üzleti szféra, a magán- és közintézmények, valamint magánszemélyek részére. A minőség iránt elkötelezett 1660 fordítónk*, tolmácsunk és projektmenedzserünk 28.571 fordítási és tolmácsolási projektet teljesített sikeresen – 2 387 242 000 forint értékben. (*2021. októberi adatok.) A külföldi és magyar vállalatok minőségi elvárásainak maradéktalanul eleget teszünk. Ezt ügyfeleink is megerősítik: A HAZAI FORDÍTÁSI PIACON AZ ELMÚLT ÉVEK SORÁN FORDÍTÓIRODÁNK KAPTA A LEGTÖBB ÖTCSILLAGOS GOOGLE ÉRTÉKELÉST. Forduljon hozzánk bizalommal: szakképzett csapatunk mindent megtesz azért, hogy Önnek ne jelentsen problémát a nemzetközi kommunikáció.

  Önnek nem szükséges személyesen befáradnia hozzánk: az ajánlatkéréstől a fizetésig a teljes fordítási folyamat az interneten keresztül zajlik. Ez általában úgy történik, hogy Ön kitölti az ajánlatkérő űrlapot, amire mi komplett, részletes szakfordítási ajánlattal válaszolunk. Ebben benne van minden szükséges paraméter: a határidő, a leütések száma, a vállalási ár, az ajánlat érvényességének ideje stb. Ön ezt e-mailben megerősíti, mi pedig elkezdjük a fordítást. Ha a projekt közben kérdések merülnek fel, e-mailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot. A lefordított anyagot szintén e-mailben küldjük meg a számlánkkal együtt, amelyet átutalással rendezhet.

   

  Márton Erdélyi
  Márton Erdélyi
  2021-11-30
  Zsuzsanna Harangozó
  Zsuzsanna Harangozó
  2021-11-24
  Gyors és jó munka korrekt áron.
  Gabriella Kurdi
  Gabriella Kurdi
  2021-10-29
  Tibor Zeiler
  Tibor Zeiler
  2021-10-21
  Anett Horváth
  Anett Horváth
  2021-10-13
  Balázs Szakály
  Balázs Szakály
  2021-09-27
  Kft Spiralter
  Kft Spiralter
  2021-09-15
  Árajánlat kérésre azonnal választ kaptam. Rugalmasak, valamint a határidő lejárta előtt már kézhez kaptam a fordítást. Az ár nagyon kedvező volt. Ajánlom mindenkinek!!
  Attila Krusslak-M
  Attila Krusslak-M
  2021-08-30
  Pál Budai
  Pál Budai
  2021-08-13

  fordítóiroda

  3 TÉNY & 3 ÉRV, AMELYEK MIATT ÉRDEMES CÉGÜNKET VÁLASZTANIA:

  1. Magyar alapítású cég – európai irodahálózat

  A budapesti alapítás óta eltelt közel két évtizedben Angliában, Olaszországban, Franciaországban és Németországban kezdte meg tevékenységét a Business Team fordítóiroda. Ezért kivételes nemzetközi tapasztalattal tudunk megbirkózni a legkomplexebb fordítási és tolmácsolási feladatokkal.

  2. Bármilyen fordítást és tolmácsolást ránk bízhat – szó szerint

  Kiemelt szakterületeink a műszaki és a jogi fordítás, de több mint 1.500 fordítónk és tolmácsunk az ipar és a gazdaság minden szegmensében folyamatosan kiemelkedően teljesít. Ennek köszönhetően alapításunk óta 21.000 fordítási- és tolmácsmegbízást teljesítettünk sikerrel.
  A szinkrontolmácsolás szintén olyan terület, amelyre különös hangsúlyt helyezünk. Minden héten más és más helyszíneken tolmácsolunk hazánkban és külföldön egyaránt.

  3. Egyedülálló technikai háttér

  Cégünk élenjáró a nyílt forráskódú fordítástámogató szoftverek alkalmazásában, amelyek ma már nélkülözhetetlen kellékei a minőségi fordítás megalkotásának és fenntartásának. Emellett rendelkezünk fordítástámogató szerverrel is, amelyen egy időben 40 fordító és terminológus dolgozhat.

  Ha tolmácsolásra van szüksége, kattintson ide >>>

  Ha kitölti tolmácsolásra vonatkozó ajánlatkérő űrlapunkat, pontos ajánlatot tudunk adni!AJÁNLATKÉRÉS

  Minden ajánlatunk személyre szabott és egyedi, hogy Ön a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást kapja a legkedvezőbb áron. Ezért fontos, hogy ajánlatkéréskor csatolja a forrásnyelvi szöveget, amelyet bizalmasan kezelünk és fogadunk egy 128 bites titkosított csatornán.

  KIEMELT FORDÍTÁSI REFERENCIÁINK

  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2010-ben kezdte meg az együttműködést fordítóirodánkkal. Kihallgatási jegyzőkönyvek, jogsegélyek, prezentációk fordítását végeztük az Európai Unió nyelveire – többek között angolra, szlovákra, szlovénre, hollandra. Több tízezer oldalnyi dokumentum fordítása és több száz órás tolmácsolás után a Nemzeti Adó- és Vámhivatal teljes mértékben elégedett a fordítóirodánk által végzett munka minőségével és szakszerűségével.

  A Market Építő Zrt. 24 éves múlttal rendelkező, 100%-ban magyar tulajdonú építőipari vállalat, az egyik legnagyobb forgalmú és kapacitású, professzionális magasépítő Magyarországon. Évente közel 50 nagyberuházást valósít meg, amelyek legnagyobb részét ipari, logisztikai létesítmények, irodaházak, közintézmények és szállodák, valamint kereskedelmi célú ingatlanok és sportlétesítmények létesítése teszi ki. 2017 óta a cég elvárásainak megfelelve teljesítjük szerződésmódosítások, etikai kódex, műszaki, pénzügyi és jogi dokumentumok fordítását az Európai Unió nyelveire. Partnerünk visszajelzése alapján fordítóink kiemelkedő munkát végeznek.

  A Scitec Nutrition az elmúlt 20 évben Európa egyik vezető táplálékkiegészítő brandjévé fejlődött. A cégcsoport 2018 óta folyamatosan rendeli fordítóirodánktól termékleírások angol, német, olasz, francia és spanyol nyelvű fordítását. Precíz szolgáltatásunkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy a folyamatosan növekvő SCITEC Európa egyik vezető étrend-kiegészítő márkájává váljon.

  Delta Truck A hazai haszongépjármű-piac egyik vezető járműkereskedőjeként a vállalat 26 éve foglalkozik haszongépjárművek forgalmazásával. Ez idő alatt a Delta Truck arra törekedett, hogy a lehető legszélesebb körű és kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtson a hazai és nemzetközi ügyfeleinek. 2016-ban bízták meg cégünket szlovák nyelvű weboldaluk fordításával, ezt követte az adatvédelmi irányelvek, kezelési utasítások és kézikönyvek fordítása az Európai Unió nyelveire. Fordítóink precíz munkájának köszönhetően a Delta Truck bizalma öt év után is töretlen fordítóirodánkban.

  A cég 1992 óta van jelen a vállalati és fogyasztói hálózati eszközök piacán, ekkor fejlesztette ki a világ első integrált modemét, amely egyszerre tette lehetővé a kommunikációt faxon, telefonon és az interneten. A Zyxel magyar kirendeltsége 2010 elején kereste meg fordítóirodánkat. Prospektusok, marketinganyagok és termékleírások fordításával bízták meg cégünket az Európai Unió különböző nyelveire. A megbízást – partnerünk visszajelzése alapján – , szakképzett fordítóink, projekt- és minőségbiztosítási menedzsereink kifogástalanul elvégezték.

  Az ExxonMobil a világ legnagyobb olaj- és gázipari társasága, főként nyersolaj-, földgáz- és kőolajtermékek gyártásával, fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. Az innovációt és a piacon elérhető csúcstechnológiát elsőként alkalmazva nagyban hozzájárul a feltörekvő országok és gazdaságok fejlesztéséhez szerte a világon. A cég először 2009-ben adott megbízást irodánknak angol-magyar nyelvi viszonylatban, munkáltatói szerződések és HR-es dokumentumok fordítására. Kollégáink kiemelkedő teljesítményének köszönhetően az Exxonmobil teljes mértékben elégedett volt munkánkkal.

  ÜGYFELEINK ÍRTÁK

  BTT fordítóiroda ügyfelei

  „2007 óta több mint 250.000 dollár értékben rendeltünk fordítási és lokalizációs szolgáltatásokat a Business Team Translations fordítóirodától. Mindig megbízható és hatékony partnerek voltak, minden területen meg vagyunk elégedve szolgáltatásaikkal. ”

  Kósa Péter, LUFTHANSA – Team Leader of LSYH BUD Network Operations

  A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI: ANGOL, NÉMET, OROSZ, FRANCIA, KÍNAI, JAPÁN, OLASZ, SPANYOL, ROMÁN, SZLOVÁK, SZERB

  CÉGÜNK HAZÁNKON KÍVÜL NÉGY ORSZÁGBAN VAN JELEN EURÓPÁBAN: BTT UK, BTT ITALIA, BTT FRANCE, BTT DEUTSCHLAND

  LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ CÉGPROFIL (PDF) : www.businessteam.hu/company-profile

  Az oldal nyomtatóbarát változatának letöltéséhez kattintson ide.