e-mail: info@businessteam.hu
TÖBB
MINT
20 ÉVES
MÚLT
A LEGÚJABB
FORDÍTÁS-
TÁMOGATÓ
RENDSZEREK
GARANTÁLT MINŐSÉG
KIVÁLÓ
SZAKFORDÍTÓK
ÉVTIZEDES
TAPASZTALATTAL
EGYEDI
ÁRKÉPZÉS
MINDEN
AJÁNLATHOZ

PROFESSZIONÁLIS SZLOVÁK SZAKFORDÍTÁS CÉGEKNEK ÉS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

SZLOVÁK SZAKFORDÍTÁS 2.10 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

Fordítóirodánk 1999 óta végez szlovák fordításokat az üzleti szférának és magánszemélyeknek egyaránt. Az elmúlt években a korábbiaknál is jobban megélénkült a szlovák fordítás iránti kereslet. Leggyakrabban az alábbi szakterületeken és iparágakban fordítunk szlovákról és szlovákra: festékipar, építőipar, környezetvédelem, logisztika, babaruházat, kereskedelem és élelmiszeripar. A dokumentumok típusát illetően partnereinknek leginkább hivatalos dokumentumokra, honlapokra, gépkönyvekre, szerződésekre, cégkivonatokra és különféle törvények szlovák fordítására volt szüksége.

  AJÁNLATKÉRÉS SZLOVÁK SZAKFORDÍTÁSRA

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?

  Milyen nyelvre kéri az ajánlatot?
  A ctrl gomb lenyomva tartásával egyszerre több nyelvet is kijelölhet!
  Milyen jellegű dokumentumot szeretne fordíttatni?

  Határidő:

  Név/Cégnév:

  E-mail:

  Telefonszám:

  Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk, a jogi fordításokat kiemelten kezeljük. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform Adatvédelmi Szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.


   

  Önnek nem kell elhagynia irodáját: a teljes fordítást online intézheti

  Ha egy adott szolgáltatási vagy iparágban szeretne szlovák fordítási referenciát cégünktől, kérjük e-mailben jelezze! Az alábbiakban néhány kiemelt szlovák fordítási referenciánkat tekintheti meg.

  A vegyipari termékek gyártásában és értékesítésében vezető pozíciót betöltő POLI-FARBE Kft. 2007 óta állandó partnerünk. Termékeik leírását és katalógusaik fordítását is cégünk végezte magyar-szlovák nyelvi viszonylatban, de honlapjuk, szórólapjaik és gyártási leírásaik fordításakor is ránk esett a választásuk. Tíz éves partnerségünk alatt irodánk vegyipari fordítások terén is bizonyította szakértelmét: a mai napig érkeznek megbízások a vállalattól, főleg szlovákra.

  Nemzeti Adó- és Vámhivatal: együttműködésünk a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal 2010 óta tart. Kifejezetten szlovák fordításokat 2016-tól készítünk a NAV-nak egy adott fordítási projekt keretein belül.

  Ha csupán egyetlen dokumentumra kér ajánlatot, kérjük töltse ki a fenti ajánlatkérő űrlapot. Ha többre, kattintson ide! Ha viszont hosszú távra keres fordításaihoz partnert, küldjön e-mailt vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot!

  A HLBS Global Marketing Ltd. a cég indulása óta a partnerünk. Fordítóirodánk ültette át szlovák nyelvre termékeik leírását, illetve összes katalógusát is, emellett mi készítettük a katalógusok kiegészítő dokumentumait és az üzletszabályzatot. A fordításokat szlovák anyanyelvi lektor ellenőrizte, ezzel is tökéletesítve az adaptációk színvonalát.

  szlovák szakfordítás képe

  Kiemelt szlovák fordítási referenciák, szakterületek az eddigi több száz szlovák megbízás közül:

  • Partnerünk, a NAV számos adózással kapcsolatos dokumentumot rendelt szlovák nyelvi viszonylatban.

  • Több száz szlovák műszaki fordítási projektet teljesítünk a festékgyártó Poli-Farbe Kft részére évek óta.

  • Az Agribrands Europe Hungary-nek számos jogi dokumentumot fordítottunk magyarról szlovák nyelvre.

  Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-szlovák sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy Szlovákiában élő anyanyelvi szlovák fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

  Kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra, ha szlovák szakfordításra van szüksége!

  Professzionális ajánlatkérő rendszerünk segítségével egyszerűen és gyorsan kérhet ajánlatot!AJÁNLATKÉRÉS


  A POZSONY irodaház képe

  Nem mindig érdemes lektorált fordítást igényelni

  Szakképzett fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi “végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

  Hogyan rendelhet valaki szlovák fordítást?

  Szolgáltatásainkat Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 240 9291, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

  Rendelhető tesztfordítás is?

  Igen. Ha szükséges, szívesen végzünk szlovák tesztfordítást leendő megrendelőink kérésére.

  Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

  Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, azonban előfordul készpénzes és postai utánvétes fizetés is.