e-mail: info@businessteam.hu
TÖBB
MINT
20 ÉVES
MÚLT
A LEGMODERNEBB
SZOFTVEREK,
FORDÍTÁST
TÁMOGATÓ
SZERVER
GARANTÁLT MINŐSÉG
KIVÁLÓ
SZAKFORDÍTÓK,
KERETSZERZŐDÉS
HOSSZÚ TÁVRA
TELJESKÖRŰ,
GYORS ONLINE
ÜGYINTÉZÉS

PROFESSZIONÁLIS SZLOVÁK SZAKFORDÍTÁS CÉGEKNEK ÉS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

SZLOVÁK SZAKFORDÍTÁS RENDKÍVÜL VERSENYKÉPES ÁRAKON. KÉRJEN AJÁNLATOT!

Fordítóirodánk 1999 óta végez szlovák fordításokat az üzleti szférának és magánszemélyeknek egyaránt. Az elmúlt években a korábbiaknál is jobban megélénkült a szlovák fordítás iránti kereslet. Leggyakrabban az alábbi szakterületeken és iparágakban fordítunk szlovákról és szlovákra: festékipar, építőipar, környezetvédelem, logisztika, babaruházat, kereskedelem és élelmiszeripar. A dokumentumok típusát illetően partnereinknek leginkább hivatalos dokumentumokra, honlapokra, gépkönyvekre, szerződésekre, cégkivonatokra és különféle törvények szlovák fordítására volt szüksége.

  AJÁNLATKÉRÉS SZLOVÁK SZAKFORDÍTÁSRA

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?
   

  Önnek nem kell elhagynia irodáját: a teljes fordítást online intézheti

  Ha egy adott szolgáltatási vagy iparágban szeretne szlovák fordítási referenciát cégünktől, kérjük e-mailben jelezze! Az alábbiakban néhány kiemelt szlovák fordítási referenciánkat tekintheti meg.

  A vegyipari termékek gyártásában és értékesítésében vezető pozíciót betöltő POLI-FARBE Kft. 2007 óta állandó partnerünk. Termékeik leírását és katalógusaik fordítását is cégünk végezte magyar-szlovák nyelvi viszonylatban, de honlapjuk, szórólapjaik és gyártási leírásaik fordításakor is ránk esett a választásuk. Tíz éves partnerségünk alatt irodánk vegyipari fordítások terén is bizonyította szakértelmét: a mai napig érkeznek megbízások a vállalattól, főleg szlovákra.

  Nemzeti Adó- és Vámhivatal: együttműködésünk a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal 2010 óta tart. Kifejezetten szlovák fordításokat 2016-tól készítünk a NAV-nak egy adott fordítási projekt keretein belül.

  Ha csupán egyetlen dokumentumra kér ajánlatot, kérjük töltse ki a fenti ajánlatkérő űrlapot. Ha többre, kattintson ide! Ha viszont hosszú távra keres fordításaihoz partnert, küldjön e-mailt vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot!

  A HLBS Global Marketing Ltd. a cég indulása óta a partnerünk. Fordítóirodánk ültette át szlovák nyelvre termékeik leírását, illetve összes katalógusát is, emellett mi készítettük a katalógusok kiegészítő dokumentumait és az üzletszabályzatot. A fordításokat szlovák anyanyelvi lektor ellenőrizte, ezzel is tökéletesítve az adaptációk színvonalát.

  szlovák szakfordítás képe

  Kiemelt szlovák fordítási referenciák, szakterületek az eddigi több száz szlovák megbízás közül:

  • Partnerünk, a NAV számos adózással kapcsolatos dokumentumot rendelt szlovák nyelvi viszonylatban.

  • Több száz szlovák műszaki fordítási projektet teljesítünk a festékgyártó Poli-Farbe Kft részére évek óta.

  • Az Agribrands Europe Hungary-nek számos jogi dokumentumot fordítottunk magyarról szlovák nyelvre.

  Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-szlovák sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy Szlovákiában élő anyanyelvi szlovák fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

  Kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra, ha szlovák szakfordításra van szüksége!

  Professzionális ajánlatkérő rendszerünk segítségével egyszerűen és gyorsan kérhet ajánlatot!AJÁNLATKÉRÉS


  A POZSONY irodaház képe

  Nem mindig érdemes lektorált fordítást igényelni

  Szakképzett fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi „végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

  Hogyan rendelhet valaki szlovák fordítást?

  Szolgáltatásainkat Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 240 9291, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

  Rendelhető tesztfordítás is?

  Igen. Ha szükséges, szívesen végzünk szlovák tesztfordítást leendő megrendelőink kérésére.

  Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

  Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, azonban előfordul készpénzes és postai utánvétes fizetés is.