e-mail: info@businessteam.hu

  Milyen nyelvről
  szeretne cégkivonatot fordíttatni?
  Milyen nyelvre
  kéri a fordítást?
  Határidő:
  Név / Cégnév:
  E-mail cím:
  Telefonszám:


  Kérjük, csatolja a fordítandó cégkivonatot!

  CÉGKIVONAT FORDÍTÁS 1999 ÓTA | BTT FORDÍTÓIRODA

  Ha cégkivonatot szeretne fordíttatni idegen nyelvről magyarra vagy magyarról az EU bármely nyelvére, töltse ki a fenti ajánlatkérő űrlapot! Irodánk a cégkivonatokat hivatalosan záradékkal és pecséttel láthatja el, amelyet a cégbíróság és számos más intézmény és hatóság is elfogad. A cégkivonatok hiteles fordítását rövid határidőkkel és rendkívül versenyképes árakon végezzük. Kérjen ajánlatot! 30 percen belül reagálunk! Átutalással, PayPal-el és készpénzben is fizethet. Cégkivonat fordítás lehetséges irodánknál idegen nyelvi viszonylatokban is (pl. németről-angolra).

    

   AJÁNLATKÉRÉS CÉGKIVONAT FORDÍTÁSÁRA

   Ha tolmácsolásra szeretne ajánlatot kérni, kattintson IDE.

   Milyen nyelvről szeretne fordíttatni? Milyen nyelvre kéri a fordítást?

   Határidő:
   Név / Cégnév:
   E-mail cím:
   Telefonszám:
   Kérjük csatolja a fordítandó cégkivonato(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok feldolgozása után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.
    

   CÉGKIVONAT ÁTVÉTELE: SZEMÉLYESEN, POSTAI ÚTON, FUTÁRRAL

   cegkivonat-atvetel-postan

   A lefordított, hiteles cégkivonat átvételéhez NEM szükséges személyesen befáradni budai irodánkba, a III. ker. Dereglye utca 2-be, hanem ajánlva, elsőbbségi úton DÍJMENTESEN kipostázzuk vagy (budapesti cégek esetén) futárszolgálattal is megküldjük – ez természetesen külön költséggel jár. Amennyiben nincs azonnal szükség a lefordított hiteles eredeti példányra, akkor először a PDF formátumú változatot küldjük el Önnek, hogy mihamarabb felhasználhassa a dokumentumot.

   cegkivonat-forditas

   CÉGKIVONAT FORDÍTÁS KÖZEL KÉT ÉVTIZEDES TAPASZTALATTAL

   Fordítóirodánk 1999 óta több száz cégkivonatot fordított, melyeket eddig kivétel nélkül minden hazai és külföldi hatóságnál elfogadtak. Cégkivonat fordításokra szükség lehet külföldi cégalapításkor, bankszámla nyitásakor, közbeszerzési eljárások esetén, illetve bármilyen, a hatóságok által megkövetelt hivatalos eljáráshoz.

   A hiteles fordításokat minden esetben lektoráljuk, majd fordítóirodai záradékkal látjuk el.

   cégkivonat fordításHa megbízható fordítóirodától szeretne hiteles fordítást rendelni, kérjen tőlünk ajánlatot és kollégáink rövid időn belül válaszolnak.

   Cégünk ügyfélkörének mintegy 95%-át hazai és külföldi vállalkozások, cégek és intézmények adják – a cégkivonatok fordításán túl sokszor több éves kapcsolatot alakítunk ki partnereinkkel. A hiteles fordítások mellett kivételes tapasztalattal rendelkezünk műszaki, jogi, gazdasági, kereskedelmi és informatikai szakterületen is.

   Jelenleg is számos cégnek végzünk nem csak Magyarországon, hanem az EU területén belül teljes értékű, hivatalos fordítást, amelyet kivétel nélkül minden külföldi hatóság elfogad.

   Ezért, ha akár magyarra, akár idegen nyelvre szeretne hiteles céges fordítást, kérjen cégünktől ajánlatot!

    

   A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI: ANGOL, NÉMET, OROSZ, FRANCIA, KÍNAI, JAPÁN, OLASZ, SPANYOL, ROMÁN, SZLOVÁK, SZERB

   CÉGÜNK HAZÁNKON KÍVÜL NÉGY ORSZÁGBAN VAN JELEN EURÓPÁBAN: BTT UK, BTT ITALIA, BTT FRANCE, BTT DEUTSCHLAND

   LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ CÉGPROFIL (PDF) : www.businessteam.hu/company-profile