e-mail: info@businessteam.hu
TÖBB
MINT
20 ÉVES
MÚLT
A LEGÚJABB
FORDÍTÁS-
TÁMOGATÓ
RENDSZEREK
GARANTÁLT MINŐSÉG
KIVÁLÓ
SZAKFORDÍTÓK
ÉVTIZEDES
TAPASZTALATTAL
EGYEDI
ÁRKÉPZÉS
MINDEN
AJÁNLATHOZ

CÉGKIVONAT FORDÍTÁS 22 ÉVES TAPASZTALATTAL

Fordítóirodánk 1999 óta több száz cégkivonatot fordított, melyeket eddig kivétel nélkül minden hazai és külföldi hatóságnál elfogadtak. Cégkivonat fordításokra szükség lehet külföldi cégalapításkor, bankszámla nyitásakor, közbeszerzési eljárások esetén, illetve bármilyen, a hatóságok által megkövetelt hivatalos eljáráshoz. A hiteles fordításokat (a cégkivantok fordítás is ilyen), minden esetben lektoráljuk, majd fordítóirodai záradékkal látjuk el. Ha cégkivonatot szeretne fordíttatni idegen nyelvről magyarra vagy magyarról az EU bármely nyelvére, töltse ki az oldalon található ajánlatkérő űrlapot. Irodánk a cégkivonatokat hivatalosan záradékkal és pecséttel láthatja el, amelyet a cégbíróság és számos más intézmény és hatóság is elfogad. A cégkivonatok hiteles fordítását rövid határidőkkel és rendkívül versenyképes árakon végezzük. Átutalással, PayPal-el és készpénzben is fizethet.

  AJÁNLATKÉRÉS CÉGKIVONAT FORDÍTÁSRA

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?

  Milyen nyelvre kéri az ajánlatot?
  A ctrl gomb lenyomva tartásával egyszerre több nyelvet is kijelölhet!
  Határidő:

  Név/Cégnév:

  E-mail:

  Telefonszám:

  Kérjük csatolja a cégkivonatot, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak annak feldolgozása után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött információk maximális biztonságát GDPR-konform Adatvédelmi Szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

   

  CÉGKIVONAT ÁTVÉTELE: SZEMÉLYESEN, POSTAI ÚTON, FUTÁRRAL

  cegkivonat-atvetel-postan

  A lefordított, hiteles cégkivonat átvételéhez NEM szükséges személyesen befáradni budai irodánkba, a III. ker. Dereglye utca 2-be, hanem ajánlva, elsőbbségi úton DÍJMENTESEN kipostázzuk vagy (budapesti cégek esetén) futárszolgálattal is megküldjük – ez természetesen külön költséggel jár. Amennyiben nincs azonnal szükség a lefordított hiteles eredeti példányra, akkor először a PDF formátumú vátozatot küldjük el Önnek, hogy mihamarabb felhasználhassa a dokumentumot.

  Ha megbízható fordítóirodától szeretne hiteles fordítást rendelni, kérjen tőlünk ajánlatot és kollégáink rövid időn belül válaszolnak. Cégünk ügyfélkörének mintegy 95%-át hazai és külföldi vállalkozások, cégek és intézmények adják – a cégkivonatok fordításán túl sokszor több éves kapcsolatot alakítunk ki partnereinkkel. A hiteles fordítások mellett kivételes tapasztalattal rendelkezünk műszaki, jogi, gazdasági, kereskedelmi és informatikai szakterületen is.

  cégkivonat fordítás

  Jelenleg is számos cégnek végzünk nem csak Magyarországon, hanem az EU területén belül teljes értékű, hivatalos fordítást, amelyet kivétel nélkül minden külföldi hatóság elfogad. Ezért, ha akár magyarra, akár idegen nyelvre szeretne hiteles céges fordítást, kérjen cégünktől ajánlatot!