e-mail: info@businessteam.hu
TÖBB
MINT
20 ÉVES
MÚLT
A LEGMODERNEBB
SZOFTVEREK,
FORDÍTÁST
TÁMOGATÓ
SZERVER
GARANTÁLT MINŐSÉG
KIVÁLÓ
SZAKFORDÍTÓK,
KERETSZERZŐDÉS
HOSSZÚ TÁVRA
A CÉGEK
INTÉZMÉNYEK
SZERVEZETEK
FORDÍTÓIRODÁJA

PROFESSZIONÁLIS FORDÍTÓIRODA BUDAPESTEN 1999 ÓTA

SZAKFORDÍTÁS RENDKÍVÜL VERSENYKÉPES ÁRON. KÉRJEN AJÁNLATOT!

Budapesti fordítóirodánk kivételes nemzetközi tapasztalatra és egyedülálló referenciákra tett szert az elmúlt két évtized során: ügyfeleink cégünket jutalmazták a legtöbb ötcsillagos Google értékeléssel Magyarországon. Cégeknek és magánszemélyeknek 30.693 fordítási projektet teljesítettünk 52 nyelven, ezek összértéke meghaladja a kétmilliárd forintot. A hiteles / hivatalos fordítások mellett több tízezer oldal műszaki, jogi, informatikai, gazdasági, marketing, építőipari, FMCG és orvosi fordítást végeztünk.

  AJÁNLATKÉRÉS

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?

  Milyen nyelvre kéri az ajánlatot?

  A ctrl gomb lenyomva tartásával egyszerre több nyelvet is kijelölhet!

  Milyen jellegű dokumentumot szeretne fordíttatni?

  Határidő:

  Név/Cégnév:

  E-mail:

  Telefonszám:

  Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk, a jogi fordításokat kiemelten kezeljük. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform Adatvédelmi Szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

   

  Minőségjavító szoftverek, online ügyintézés

  Cégünk élenjáró a nyílt forráskódú fordítástámogató szoftverek alkalmazása terén, amelyek ma már nélkülözhetetlen kellékei a minőségi fordításnak. Ráadásul a rendeléstől a fizetésig Ön mindent online intézhet, ezzel jelentős időt és energiát takarítva meg.

  Többnyelvű ügyfélszolgálati támogatás

  Budapest az elmúlt években soknyelvű európai nagyvárossá és regionális központtá nőtte ki magát – ezt fordítóirodánk a hétköznapok során is közvetlenül tapasztalja. Igazodva a megváltozott igényekhez, többnyelvű ügyfélszolgálatunkat azért hoztuk létre, hogy az ügyintézés még szakszerűbb, gördülékenyebb és hatékonyabb legyen.

  Rendkívül versenyképes árak

  A hosszú távú költséghatékony árképzésben hiszünk, ezért egyébként is kedvező árainkon felül a budapesti székhelyű multinacionális vállalatok számára további különleges kedvezményeket biztosítunk.