e-mail: info@businessteam.hu
TÖBB
MINT
20 ÉVES
MÚLT
A LEGÚJABB
FORDÍTÁS-
TÁMOGATÓ
RENDSZEREK
GARANTÁLT MINŐSÉG
KIVÁLÓ
SZAKFORDÍTÓK
ÉVTIZEDES
TAPASZTALATTAL
EGYEDI
ÁRKÉPZÉS
MINDEN
AJÁNLATHOZ

PROFESSZIONÁLIS FORDÍTÓIRODA BUDAPESTEN 1999 ÓTA

SZAKFORDÍTÁS RENDKÍVÜL VERSENYKÉPES ÁRON. KÉRJEN AJÁNLATOT!

Budapesti fordítóirodánk kivételes nemzetközi tapasztalatra és egyedülálló referenciákra tett szert az elmúlt két évtized során: ügyfeleink cégünket jutalmazták a legtöbb ötcsillagos Google értékeléssel Magyarországon. Cégeknek és magánszemélyeknek közel 29.000 fordítási projektet teljesítettünk 52 nyelven, ezek összértéke meghaladja a kétmilliárd forintot. A hiteles / hivatalos fordítások mellett több tízezer oldal műszaki, jogi, informatikai, gazdasági, marketing, építőipari, FMCG és orvosi fordítást végeztünk.

  AJÁNLATKÉRÉS

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?

  Milyen nyelvre kéri az ajánlatot?
  A ctrl gomb lenyomva tartásával egyszerre több nyelvet is kijelölhet!
  Milyen jellegű dokumentumot szeretne fordíttatni?

  Határidő:

  Név/Cégnév:

  E-mail:

  Telefonszám:

  Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk, a jogi fordításokat kiemelten kezeljük. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform Adatvédelmi Szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

   

  Minőségjavító szoftverek, online ügyintézés

  Cégünk élenjáró a nyílt forráskódú fordítástámogató szoftverek alkalmazása terén, amelyek ma már nélkülözhetetlen kellékei a minőségi fordításnak. Ráadásul a rendeléstől a fizetésig Ön mindent online intézhet, ezzel jelentős időt és energiát takarítva meg.

  Többnyelvű ügyfélszolgálati támogatás

  Budapest az elmúlt években soknyelvű európai nagyvárossá és regionális központtá nőtte ki magát – ezt fordítóirodánk a hétköznapok során is közvetlenül tapasztalja. Igazodva a megváltozott igényekhez, többnyelvű ügyfélszolgálatunkat azért hoztuk létre, hogy az ügyintézés még szakszerűbb, gördülékenyebb és hatékonyabb legyen.

  Rendkívül versenyképes árak

  A hosszú távú költséghatékony árképzésben hiszünk, ezért egyébként is kedvező árainkon felül a budapesti székhelyű multinacionális vállalatok számára további különleges kedvezményeket biztosítunk.