e-mail: info@businessteam.hu

Kínai szakfordítás

PROFESSZIONÁLIS KÍNAI SZAKFORDÍTÁS 1999 ÓTA

HIVATALOS ÉS JOGI DOKUMENTUMOK, MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGI SZÖVEGEK, KERESKEDELMI ÉS MARKETING FORDÍTÁSOK RENDKÍVÜL VERSENYKÉPES ÁRAKON

Az elmúlt 23 év során több ezer oldalnyi kínai fordítást teljesítettünk sikeresen cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Nálunk mindent online intézhet, csak töltse ki az alábbi űrlapot 2 perc alatt és csatolja a fordítandó dokumentumot vagy küldje meg e-mailben az info@businessteam.hu címre! Ha hosszabb távra keres fordításaihoz partnert, a legjobb helyen jár: ezen a téren kivételes tapasztalattal rendelkezünk. Szükség esetén szívesen megküldjük keretszerződés tervezetünket és indikatív ajánlatunkat.

  AJÁNLATKÉRÉS KÍNAI SZAKFORDÍTÁSRA

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?

  Milyen nyelvre kéri az ajánlatot?

  A ctrl gomb lenyomva tartásával egyszerre több nyelvet is kijelölhet!

  Milyen jellegű dokumentumot szeretne fordíttatni?

  Határidő:

  Név/Cégnév:

  E-mail:

  Telefonszám:

  Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk, a jogi fordításokat kiemelten kezeljük. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform Adatvédelmi Szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

   

  A hűtő- és mélyhűtgéprendszerek gyártásával és értékesítésével foglalkozó Vestfrost Zrt. – nek használati utasításokat fordítotttunk egyszerűsített és hagyományos kínaira.

  A budapesti központú Ceva-Phylaxia Oltóanyaggyártó Zrt. a Ceva állatgyógyászati csoport tagjaként vakcinák kutatásával és előállításával foglalkozik. Irodánkkal való együttműködésük 2010-ig vezethető vissza. Az elmúlt nyolc évben elsősorban műszaki szabványokat, engedélyeket és állatgyógyászati készítmények leírásait fordítottuk a cég számára kínaira.

  A világ számos országának egészség- és kozmetikai piacát meghatározó Lavylites Laboratories Kft. 2015 óta állandó partnerünk. Fordítóirodánk – más nyelvek mellett – kínaira készítette termékleírásaik fordítását. Ezen felül cégünket választották honlapjuk kínai nyelvre történő átültetésére is.

  A francia székhelyű Delta Plus Services SAS Európa egyik vezető munkaruházati és munkavédelmi felszereléseket gyártó vállalata és egyben 2005 óta megrendelőnk. Cégünk többfordulós nemzetközi pályáztatás után került kiválasztásra. A francia részvénytársaságnak az elmúlt tíz év során munkaruházati és -védelmi adatlapokat, katalógusokat, munkavédelmi szoftvert, illetve termékleírásokat fordítottunk kínaira.