e-mail: info@businessteam.hu

Olasz tolmács

Professzionális olasz tolmács és szinkrontolmács szolgáltatás a BTT fordítóirodától

Cégünk 1999 óta végez olasz tolmács és szinkrontolmács szolgáltatást. Rövid és hosszú távra is tudunk olasz-magyar és olasz-angol tolmácsokat biztosítani konferenciákra, rendezvényekre, tárgyalásokra. Az alábbiakban bemutatjuk néhány olasz tolmács referenciánkat.

A kereskedelmi hűtéstechnikai rendszerek piacán világvezető Carrier CR európai részlegének magyar leányvállalata, a Carrier Hűtéstechnika Forgalmazó Magyarország Kft. cégünket bízta meg egy tizenkét napos konszekutív tolmácsolással, amelyre olasz gyáregységükben, Villottában került sor.


A Stella Zrt. Magyarországon az egyik legnagyobb professzionális és otthoni fodrász-kozmetikai árukínálattal rendelkező nagykereskedelmi vállalat. Tolmács kollégáink a cég olasz partnereivel történő tárgyalás során biztosították a gördülékeny kommunikációt.


A magyar fejlesztésű exkluzív Lavylites kozmetikumok gyártója a világ számos pontján hódít és a jövőben várhatóan még több országban lesz egyre erőteljesebb piaci jelenléte. A Tihanyban rendezett több napos marketingkonferenciájukon cégünk biztosította más nyelv mellett az olasz szinkrontolmácsolást.


A Reckitt Benckiser igazi multinacionális nagyvállalat, háztartási és testápolási termékei a világ száznyolcvan országában kaphatók. Tatabányai üzemükben három héten át tolmácsoltunk olasz-magyar nyelvi viszonylatban.

A Carl Zeiss nemzetközi nagyvállalat a világ 40 országában van jelen. Az egyik magyar gyáruk Carl Zeiss Vision Hungary Kft. néven működik Mátészalkán, ahol szemüveglencsék gyártása folyik. Fordítóirodánk többedszer kapott felkérést a cégtől az éves üzemi tanács gyűlésének szinkrontolmácsolására olaszra és más nyelvekre is.

  AJÁNLATKÉRÉS TOLMÁCSOLÁSRA

  Milyen nyelvről történne a tolmácsolás?

  Milyen nyelvekre tolmácsoljanak kollégáink?

  A ctrl gomb lenyomva tartásával egyszerre több nyelvet is kijelölhet!

  Milyen jellegű eseményre kéri a tolmácsot?

  Mikorra kéri a tolmácso(ka)t?:

  Név/Cégnév:

  E-mail:

  Telefonszám:

  Ha a felkészüléshez tud bármilyen segédanyagot biztosítani, kérjük itt csatolja. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform Adatvédelmi Szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

   

  A BUSINESS TEAM FORDÍTÓIRODA BLOGJÁNAK LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEI