e-mail: info@businessteam.hu

AZ ÖN PROFI SZLOVÁK FORDÍTÓ PARTNERE 1999 ÓTA: BUSINESS TEAM TRANSLATIONS 1999 ÓTA

SZLOVÁK FORDÍTÓ SZOLGÁLTATÁS 2.50 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

Szlovák fordítási árainkat ide kattintva tekintheti meg. Ha pontos és végleges ajánlatot szeretne, KÉRJEN AJÁNLATOT!

A szlovák fordítói szolgáltatások iránti igény jelentősen nőtt az elmúlt években fordítóirodánknál. Leggyakrabban az alábbi szakterületeken és iparágakban fordítunk szlovákról és szlovákra: festékipar, építőipar, környezetvédelem, logisztika, babaruházat, kereskedelem és élelmiszeripar.

   

  AJÁNLATKÉRÉS SZLOVÁK SZAKFORDÍTÁSRA

  Ha tolmácsolásra szeretne ajánlatot kérni, kattintson IDE.

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?

  Milyen nyelvre kéri a fordítást?

  Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?

  Milyen terjedelmű a dokumentum?

  Határidő:

  Név / Cégnév:

  E-mail cím:

  Telefonszám:

  Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

  A vegyipari termékek gyártásában és értékesítésében vezető pozíciót betöltő POLI-FARBE Kft. 2007 óta állandó partnerünk. Termékeik leírását és katalógusaik fordítását is cégünk végezte magyar-szlovák nyelvi viszonylatban, de honlapjuk, szórólapjaik és gyártási leírásaik fordításakor is ránk esett a választásuk. Tíz éves partnerségünk alatt irodánk vegyipari fordítások terén is bizonyította szakértelmét: a mai napig érkeznek megbízások a vállalattól, főleg szlovákra.

  Nemzeti Adó- és Vámhivatal: együttműködésünk a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal 2010 óta tart. Kifejezetten szlovák fordításokat 2016-tól készítünk a NAV-nak egy adott fordítási projekt keretein belül.

  A HLBS Global Marketing Ltd. a cég indulása óta a partnerünk. Fordítóirodánk ültette át szlovák nyelvre termékeik leírását, illetve összes katalógusát is, emellett mi készítettük a katalógusok kiegészítő dokumentumait és az üzletszabályzatot. A fordításokat szlovák anyanyelvi lektor ellenőrizte, ezzel is tökéletesítve az adaptációk színvonalát.

  A világ számos országának egészség- és kozmetikai piacát meghatározó Lavylites Laboratories Kft. 2015 óta állandó partnerünk. Fordítóirodánk – más nyelvek mellett – szlovákra készítette termékleírásaik fordítását. Ezen felül cégünket választották honlapjuk szlovák nyelvre történő átültetésére is.