e-mail: info@businessteam.hu
TÖBB
MINT
20 ÉVES
MÚLT
A LEGMODERNEBB
SZOFTVEREK,
FORDÍTÁST
TÁMOGATÓ
SZERVER
GARANTÁLT MINŐSÉG
KIVÁLÓ
SZAKFORDÍTÓK,
KERETSZERZŐDÉS
HOSSZÚ TÁVRA
TELJESKÖRŰ,
GYORS ONLINE
ÜGYINTÉZÉS

FORDÍTÁSI ÁRTÁBLÁZAT – BTT FORDÍTÓIRODA
KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY, MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK

Bartus Lóránt
Bartus Lóránt
2023-10-31
Pikk pakk ment minden, gyorsak, kedvesek.
Beatrix Becska
Beatrix Becska
2023-09-04
Gyors, rugalmas cég. Csak ajánlani tudom.
Judit Rajna
Judit Rajna
2023-08-16
Nagyon kedvesek és segítőkészek.Gyors reagálás a kérdésekre. Mindenkinek csak ajanlani tudom őket.
Zsombor Guba
Zsombor Guba
2023-07-21
Kedves, körültekintő, gyors és minőségi kiszolgálás versenyképes áron! Emailen keresztül kerestem meg az irodát és minden kérdésemre gyorsan és kielégítően válaszoltak! Az árajánlatot és az elvégzett munkát is gyorsan kézhez kaptam. Mindenképpen ajánlom őket!
Rita Urban
Rita Urban
2023-07-19
Erika Szabó
Erika Szabó
2023-06-17
Maximális segítőkészség és pontos tájékoztatás. A megadott határidőre megkaptam a kért dokumentumokat. Minden kérdésemre nagyon gyors és egyértelmű választ kaptam.Mindenkinek csak ajánlani tudom a Business Team Fordítóirodát. Köszönöm szépen 🙂
Emma Edina Fürediné Szabados
Emma Edina Fürediné Szabados
2023-06-15
József János
József János
2023-06-11
Rita Bócsi
Rita Bócsi
2023-06-05
Időben, jó minőségben kaptam meg a fordításokat. Köszönöm
Katalin VINCZE
Katalin VINCZE
2023-05-31

A legjobb árakat csak akkor tudjuk garantálni, ha elküldi a fordítandó dokumentumokat!

Ehhez töltse ki az alábbi űrlapot vagy küldje el az info@btt.hu-ra!AJÁNLATKÉRÉS

AZ ALÁBBI ÁRTÁBLÁZAT TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ. A SZAKFORDÍTÁSOK VÉGLEGES ÁRÁT SZÁMOS TÉNYEZŐ BEFOLYÁSOLJA: A SZÖVEG MENNYISÉGE, A HATÁRIDŐ, A SZAKTERÜLET, A SZÖVEG NEHÉZSÉGE ÉS A DOKUMENTUM FORMÁTUMA. EZÉRT MINDEN ESETBEN EGYEDI AJÁNLATOT KÉSZÍTÜNK ÉS HA LEHET, KEDVEZMÉNYT IS BIZTOSÍTUNK. AHHOZ, HOGY EZT MEGTEHESSÜK, KÉRJÜK KÜLDJE EL A FORDÍTANDÓ ANYAGOT NEKÜNK A TÁBLÁZAT UTÁN TALÁLHATÓ AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAPON KERESZTÜL VAGY E-MAILBEN.

Nyelvek Normál
(max. 12000 leütés vagy 8 oldal/nap)
Expressz
(SÜRGŐS)
Haladéktalan
(EXTRA SÜRGŐS)
Ár/oldal Ár/leütés A SÜRGŐS és az EXTRA SÜRGŐS fordítások általában 30-50%-kal magasabb díjazásúak a normál fordításoknál, de szinte minden esetben külön ajánlatot készítünk, mert a végleges ár függ a határidőtől, a szöveg nehézségétől és a forrásnyelvi fájl formátumától (PDF vagy kézzel írott dokumentumot összetettebb feldolgozni és szerkeszteni mint Word vagy Excel fájlokat.)
Ha ön cég, intézmény vagy szervezet képviseletében keresi fordítóirodánkat és további felvilágosításra van szüksége, hívjon bennünket
a 06 (1) 250-6729 -es,
a 06-20-512-0960-as
telefonszámokon
vagy
az info@bttranslations.com e-mail címen!
Az oldalankénti árak 1250 leütés mennyiségre és nyersfordításra vonatkoznak. Az 1250 leütés egy viszonyszám, ettől a valóságban szinte mindig eltér az oldalankénti leütésszám. Ezért lényeges, hogy mindig megkapjuk a forrásnyelvi dokumentumot a pontos fordítási ár meghatározásához. NAGYOBB TERJEDELMŰ MEGRENDELÉSEK ESETÉN KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK.
magyarról angolra és németre 2.250 Ft-tól 1.60 Ft-tól
angolról és németről magyarra 2.250 Ft-tól 1.60 Ft-tól
magyarról más európai nyelvre (francia, spanyol, olasz, orosz stb.) 2.250 Ft-tól 1.60 Ft-tól
más európai nyelvről magyarra 2.500 Ft-tól 2.20 Ft-tól
magyarról nem európai nyelvre 2.500 Ft-tól 2.20 Ft-tól
nem európai nyelvről magyarra 2.500 Ft-tól 2.20 Ft-tól

A kedvezmény mértékét a határidő, a fordítandó szöveg nehézsége és terjedelme határozza meg. A forrásnyelvi dokumentumra azonban minden esetben szükségünk van, mert a pontos és végleges ajánlati árat ez alapján számítjuk ki. A fenti árak nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t, tájékoztató jellegűek és egyszeri megrendelés esetén érvényesek. Egyéb esetekben az ÁSZF az irányadó. Az ajánlat általános tartalomra vonatkozik, különböző szakterületek esetén az árak eltérhetnek a táblázatban megadottaktól. 12.000 leütés alatt minimáldíjat számolhatunk fel. Árképzésünk teljesen egyedi hosszabb távú együttműködés esetén. Jelen díjszabás 2023. május 1-től visszavonásig érvényes.

  AJÁNLATKÉRÉS

  Itt kérhet ajánlatot standard és hiteles fordításra. Ha több mint öt fájlt szeretne csatolni vagy fordítási keretszerződést szeretne kötni, kérjük küldjön e-mailt az info@businessteam.hu címre!

  Ha tolmácsolásra szeretne ajánlatot kérni, kattintson IDE.

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?

  Milyen nyelvre kéri az ajánlatot?

  A ctrl gomb lenyomva tartásával egyszerre több nyelvet is kijelölhet!

  Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?

  Határidő:

  Név/Cégnév:

  E-mail:

  Telefonszám:

  Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform Adatvédelmi Szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

   

  Ha pontosan szeretné tudni, miért van minden esetben szükségünk a forrásnyelvi, azaz fordítandó dokumentumra, kattintson ide.

  Ha nem egyszeri ajánlatkérést kíván elküldeni, hanem hosszú távra keres partnert fordításaihoz, kérjük e-mailben vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot! A szakfordításnak a nyersfordítástól a reklámszövegírásig különböző nehézségi szintjei és árkategóriái vannak, ezekről az alábbi linkre kattintva tudhat meg többet.

  AZ OLDALANKÉNTI FORDÍTÁSI DÍJAK KISZÁMÍTÁSA

  Számos alkalommal érkezik hozzánk az a kérdés, hogy oldalanként milyen összegért vállalunk fordítást, illetve lektorált fordítást?

  A szöveg sűrűségétől / karaktermérettől függően átlagosan 1250-1800 leütéssel számolhatunk oldalanként, ez számít az oldalankénti elszámolás alapjának.

  Számokban kifejezve ez azt jelenti, hogy például 1.90,- + ÁFA / karakter fordítási díjszabás esetén kb. 2.400-3.400 Ft + ÁFA költséggel számolhatunk oldalanként.

  A lektorálás nagyban függ a szakterülettől, átlagosan 50% további költséget jelent, így a fenti díjszabásnál maradva a lektorált oldalankénti díj kb. 3.600- 4.900 Ft + ÁFA

  A fenti fordítási árak természetesen tájékoztató jellegűek és átlagos nehézségű szövegekre vonatkoznak. A karakterenkénti, így az oldalankénti ár nagyban függ a nyelvtől, a szakterülettől, a sürgősségtől, a dokumentum speciális formátumától stb.

  Ha Online Ajánlatkérő űrlapunkat szeretné igénybe venni, kattintson ide.

  KATTINTSON IDE, HA E-MAILBEN SZERETNE ÁRAJÁNLATOT KÉRNI.

  KIEMELT FORDÍTÁSI REFERENCIÁINK

  lhansa A Lufthansa német anyacégének nemzetközi informatikai rendszereit több hónapon át fordítottuk németről angolra. A lokalizációs projekt teljes értéke meghaladta a hetvenmillió forintot, tíz angol anyanyelvű műszaki szakfordítónk és lektorunk dolgozott rajta. A világ második legnagyobb légitársasága referencialevéllel ismerte el fordításunk minőségét és szakszerűségét.

  A több mint 150 éves múlttal rendelkező nagyfeszültségű villamos berendezések, motorok, generátorok gyártásával foglalkozó Ganz Villamossági művek jogutódja a CG Electric Systems Zrt. Első megbízásunkat 2012-ben kaptuk, azóta többek között HR és marketing anyagok és műszaki dokumentumok precíz fordítását végeztük. Fordítóirodánk angol-magyar és angol-német és olasz viszonylatokban teljesített megbízásokat a konszernnek.