e-mail: info@businessteam.hu
TÖBB
MINT
20 ÉVES
MÚLT
A LEGMODERNEBB
SZOFTVEREK,
FORDÍTÁST
TÁMOGATÓ
SZERVER
GARANTÁLT MINŐSÉG
KIVÁLÓ
SZAKFORDÍTÓK,
KERETSZERZŐDÉS
HOSSZÚ TÁVRA
TELJESKÖRŰ,
GYORS ONLINE
ÜGYINTÉZÉS

SZAKFORDÍTÓ IRODA – BUSINESS TEAM TRANSLATIONS

ISO 9001:2015 minőségi tanúsítvánnyal rendelkező BTT szakfordító iroda 23 éve végez versenyképes árakon szakfordítást az üzleti szféra, közintézmények és magánszemélyek részére 52 nyelven. A minőség iránt elkötelezett 1660 fordítónk*, tolmácsunk és projektmenedzserünk 28.790 fordítási és tolmácsolási projektet teljesített sikeresen – ez hozzávetőleg kétmilliárd lefordított karaktert jelent. A külföldi és magyar vállalatok minőségi elvárásainak maradéktalanul eleget teszünk. Ezt ügyfeleink is megerősítik: a hazai fordítási piacon az elmúlt évek során a BTT szakfordító iroda kapta a legtöbb ötcsillagos Google értékelést. Forduljon hozzánk bizalommal: szakképzett csapatunk mindent megtesz azért, hogy Önnek ne jelentsen problémát a nemzetközi kommunikáció.

  AJÁNLATKÉRÉS SZAKFORDÍTÁSRA

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?

  Milyen nyelvre kéri az ajánlatot?

  A ctrl gomb lenyomva tartásával egyszerre több nyelvet is kijelölhet!

  Milyen jellegű dokumentumot szeretne fordíttatni?

  Határidő:

  Név/Cégnév:

  E-mail:

  Telefonszám:

  Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform Adatvédelmi Szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

   

  SZAKFORDÍTÁSI DÍJTÁBLÁZAT
  Az oldalankénti árak 1250 leütés mennyiségre és nyersfordításra vonatkoznak. Eltérő leütésszám esetén a karakterenkénti ár képezi a kalkuláció alapját. NAGYOBB TERJEDELMŰ MEGRENDELÉSEK ESETÉN KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK.
  Áraink leütésekben értendők magyarról angolra és németre, németről angolra és magyarra magyarról más európai nyelvre és vissza magyarról nem európai nyelvre és vissza idegen nyelvek között
  Fordítás, szakfordítás 1.70 Ft-tól 1.80 Ft-tól 2.20 Ft-tól Idegen nyelvek között kevés kivétellel (mint pl. a szlovák-angol, vagy szlovák-német) kizárólag euróban és szóban adjuk meg árainkat. A legnagyobb nyelveken jellemzően általános szövegek esetén 8 eurócent per szó díjat számítunk fel.
  Lektorálás 0.85 Ft-tól 0.90 Ft-tól 1.10 Ft-tól
  Lektorált szakfordítás 2.55 Ft-tól 2.70 Ft-tól 3.30 Ft-tól

  A kedvezmény mértékét a határidő, a fordítandó szöveg nehézsége és terjedelme határozza meg. A fenti árak nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t, tájékoztató jellegűek és egyszeri megrendelés esetén érvényesek. Egyéb esetekben az ÁSZF az irányadó. Az ajánlat általános tartalomra vonatkozik, szakfordítás esetén az árak eltérhetnek a táblázatban megadottaktól. 12.000 leütés alatt minimáldíjat számolhatunk fel. Árképzésünk kedvezőbb lehet hosszabb távú együttműködés esetén. Jelen díjszabás 2021. január 1-től visszavonásig érvényes.

  Megrendelőink többségének hosszú távon van szüksége szakfordítási szolgáltatásokra – rájuk speciális csomagok, keretszerződés és meghatározott maximális fordítási díjak vonatkoznak. Ha Önnek is erre van szüksége, kérjük küldjön e-mailt az info@businessteam.hu címre és írja le részletesen igényeit! Kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt válaszolni fognak és garantáltan a lehető legkedvezőbb árat és határidőt adják fordítandó dokumentumaira.

  Ha több fájlt szeretne csatolni, kattintson ide >>>

  Ajánlatkérő rendszerünk segítségével akár 5 fájl fordítására is kérhet ajánlatot!AJÁNLATKÉRÉS

  Önnek nem kell elhagynia irodáját: a teljes fordítást online intézzük az ajánlatkéréstől a fizetésig

  szakfordítás a Business Team fordítóirodábanIrodánkban minden online zajlik, Önnek nem szükséges személyesen befáradnia hozzánk: az ajánlatkéréstől a fizetésig a teljes szakfordítási projektet az interneten és faxon intézzük. Ez általában úgy történik, hogy Ön kitölti az alábbi ajánlatkérő űrlapot (vagy ha több fájlt szeretne csatolni, akkor kattintson ide és szíveskedjen kitölteni a másik ajánlatkérőnket ), amire mi komplett, részletes szakfordítási ajánlattal válaszolunk. Ebben benne van minden szükséges paraméter: a határidő, a leütések száma, a vállalási ár, az ajánlat érvényességének ideje stb. Ön ezt az ajánlat jellegétől függően faxon vagy e-mailben megerősíti, mi pedig elkezdjük a fordítást. Ha a projekt közben kérdések merülnek fel, e-mailben vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot. A lefordított anyagot szintén e-mailben küldjük meg a számlánkkal együtt, amelyet átutalással rendezhet.

  A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI: ANGOL, NÉMET, OROSZ, FRANCIA, KÍNAI, JAPÁN, OLASZ, SPANYOL, ROMÁN, SZLOVÁK, SZERB

  CÉGÜNK HAZÁNKON KÍVÜL NÉGY ORSZÁGBAN VAN JELEN EURÓPÁBAN: BTT UK, BTT ITALIA, BTT FRANCE, BTT DEUTSCHLAND

  A Procter & Gamble csömöri telephelyén 2005 óta tolmácsolunk és végzünk műszaki fordításokat. Női higiénés termékek gyártásával kapcsolatos gépkönyveket, műszaki dokumentációkat, kezelési utasításokat és installációs kézikönyveket fordítunk – mindazt, ami a teljes gyártókapacitás Magyarországra költöztetéséhez és működtetéséhez szükséges.

  Szakfordítást kizárólag képzett szakfordító végezhet

  Ennek jogszabályi előírásai is vannak és érdemes megkérdezni minden fordítóirodától, hogy szakvizsgával és az adott területen szerzett szakképzettséggel rendelkezik-e a fordító. Cégünknél szakfordítást kizárólag ilyen képesítésű szakemberek végezhetnek, ők jelentik egyedül a garanciát a szavatolt minőségi fordításra. Erősen műszaki szakszöveget például az adott területen jártas szakmérnök fordíthat, akinek megvan a fordítói szakvizsgája is. Ugyanígy orvosi szakszöveget csak egészségügyi diplomát és szakfordítói végzettséget szerzett kolléga fordíthat. Ezek mellett lényeges faktor még a tapasztalat és a folyamatos önfejlesztés, önképzés az adott szakterületen. Meggyőződésünk, hogy minimum 2 év gyakorlat szükséges ahhoz, hogy valaki önállóan végezzen professzionális szakfordítást és ahogyan az egészségügyben kötelező, mi is ‘kreditekhez’, azaz szakmai konferenciákon, továbbképzéseken való részvételhez kötjük a hosszú távú együttműködést. Lényeges az is, hogy egy mélyépítésről szóló műszaki szakfordítást pl. ne villamosmérnök fordító végezze, hanem ténylegesen a területen jártas szakember. Fordítóirodánknál mindenki kizárólag a saját anyanyelvére fordíthat.

  Szakterminológia és cégen belüli sajátos szóhasználat

  Szakfordítás rendelésekor előfordulhat, hogy az Ön által képviselt cég vagy intézmény saját terminológiát és szakszavakat használ. Bár ezt projektmenedzsereink a fordítás megkezdése előtt jelezni szokták, itt is fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy ezt minden körülmények között szíveskedjenek rendelkezésünkre bocsátani. A céges szakszótár és szakterminológia nagyban segíti szakfordítóinkat és ezzel elkerülhetőek későbbi félreértések, konfliktusok. Az sem probléma, ha csak egy nyelven van meg ez a szótár és a fordítása még nem áll rendelkezésre: ez esetben egyeztetünk a terminológia használatát illetően.

  Nem szerkeszthető vagy beolvasható dokumentumok

  A szkennelt pdf dokumentumokat, a képeket (jpg. gif), és más papíralapú forrásnyelvi szöveget karakterfelismerő szoftverrel beolvassuk és a forrásnyelvi anyag minőségétől függően megközelítő vagy végleges ajánlatot adunk. Távol-keleti nyelvek esetén az adott nyelvpártól függően egyedi ajánlatot készítünk.

  Normál és sürgős szakfordítás

  Robosztus fordítói kapacitásunknak és technológiai hátterünknek köszönhetően rendkívül szoros határidőkkel is vállalunk minőségi szakfordítást, azonban ennek jelentős többletköltsége van. Lehetőség szerint mindig a kedvezményesebb, normál határidőt javasoljuk, ami fordításszakmai és gazdasági szempontból is a legelőnyösebb.

  Szakfordítások minden szakterületen és nyelvpárban

  Kiemelt szakterületeink referenciáiról (műszaki, jogi, gazdasági, építőipari, marketing) részletesen olvashat az adott szakterület aloldalán, de ezeken felül számos fordítást készítettünk már a legkülönfélébb iparágakban. Ha olyan témában szeretne fordíttatni, aminek a leírását és referenciáit nem találta meg honlapunkon, kérjük küldjön egy e-mailt és megküldjük referencialistánkat. Bár magyar alapítású és 100%-ban magyar tulajdonú cég vagyunk, forgalmunk legnagyobb részét az idegen nyelvpárakban végzett szakfordítások adják. Franciáról és angolról folyamatosan fordítunk az Európai Unió valamennyi nyelvére és a nagy világnyelvekre.

  ISO minősítés, fordításszerver, bizalom

  Irodánk minőségbiztosítási rendszere minden évben rendre megkapja az aktuális ISO tanúsítványt, ami jelenleg az ISO 9001:2015-ös szabvány. Az ISO minősítő cég auditorai szerint cégünk minőségbiztosítása, belső folyamataink dokumentáltsága, szervezettsége és fordítóink minősítési rendszere messze meghaladja a fenti ISO szabvány követelményeit. Ehhez hozzájárul az is, hogy a minőséget egy piacvezető fordításszerver használatával és fordítási projektmenedzsment rendszer alkalmazásával tartjuk fenn. A bizalom ügyfeleink részéről töretlen, közel két évtizede mind a dokumentumok bizalmas kezelését, mind pedig szakfordításaink minőségét illetően. Archívumaink meghatározott ideig visszakereshetőek partnereink kívánságának megfelelően.

  Szakfordítástól a nyomdai előkészítésig

  Ha cégünkhöz fordul, teljes szolgáltatáscsomagot kap: mi nem csak elkészítjük a szakfordítást, hanem be is tördeljük és nyomdai levilágításra kész formátumot készítünk abból. Ha ilyenre van szüksége, kérjük mindig a forrásnyelvi InDesign vagy Quark fájlokat küldje el, hogy a DTP-s munkálatokra is pontos ajánlatot tudjunk adni. Ehhez szükség esetén dedikált ftp elérést biztosítunk. Számos katalógust, marketinganyagot és könyvet készítettünk el nyomdakész formában – ezen a területen is jelentős tapasztalattal rendelkezünk.