e-mail: info@businessteam.hu
TÖBB
MINT
20 ÉVES
MÚLT
A LEGMODERNEBB
SZOFTVEREK,
FORDÍTÁST
TÁMOGATÓ
SZERVER
GARANTÁLT MINŐSÉG
KIVÁLÓ
SZAKFORDÍTÓK,
KERETSZERZŐDÉS
HOSSZÚ TÁVRA
TELJESKÖRŰ,
GYORS ONLINE
ÜGYINTÉZÉS

PROFESSZIONÁLIS ARAB SZAKFORDÍTÁS 1999 ÓTA

PROFESSZIONÁLIS ARAB FORDÍTÁS 3.60 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

Az arab fordítás terén különleges szakértelemmel rendelkezünk. Arabról és arabra jelentős volumenű fordításokat végeztünk cégeknek és magánszemélyeknek az elmúlt 22 év során. Egyedülálló tapasztalatra tettünk szert a hivatalos, műszaki, jogi és gazdasági fordítások terén: gépkönyveket, szoftvereket, használati utasításokat, szerződéseket, pályázati dokumentációt, marketing- és reklámanyagokat, szórakoztatóelektronikai kézikönyveket, gazdasági és pénzügyi dokumentumokat egyaránt fordítunk arabról és arabra. Minden esetben célunk a kifogástalan minőség és a határidők pontos betartása a lehető legkedvezőbb fordítási ár biztosítása mellett.

  AJÁNLATKÉRÉS ARAB SZAKFORDÍTÁSRA

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?

  Milyen nyelvre kéri az ajánlatot?

  A ctrl gomb lenyomva tartásával egyszerre több nyelvet is kijelölhet!

  Milyen jellegű dokumentumot szeretne fordíttatni?

  Határidő:

  Név/Cégnév:

  E-mail:

  Telefonszám:

  Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform Adatvédelmi Szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

   

  A villamosenergia-kereskedelemben meghatározó piaci pozíciót betöltő Hyper Energy Solution Ltd (korábbi nevén Layton & Farley Ltd) többször rendelt tőlük fordítást. Elsősorban cégkivonatok, piaci áttekintések, valamint különböző okiratok arab fordítására volt szükségük.

  ARAB FORDÍTÁS – AJÁNLATKÉRÉS
  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni? Milyen nyelvre kéri a fordítást?
  Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?
  Milyen terjedelmű a dokumentum?
  Határidő:
  Név / Cégnév:
  E-mail cím:
  Telefonszám:

  Ha több dokumentumot szeretne ajánlatkéréshez csatolni, kattintson ide!

  Professzionális ajánlatkérő rendszerünk segítségével akár öt fordítandó fájlt is mellékelhet!AJÁNLATKÉRÉS

  magyar arab fordítás

  A közúti gépjárművek gyártásával foglalkozó Sollers Print Kft. 2016-ban bízta meg cégünket különböző műszaki dokumentumok – vizsgálati jegyzőkönyvek, gyártói és gyártóműi nyilatkozatok – arabra történő fordításával. A fordításokat arab anyanyelvi lektor ellenőrizte, ezzel is hozzájárulva az adaptációk tökéletesítéséhez, valamint az együttműködés sikerességéhez.

  Ha hosszú távra keres fordításaihoz partnert, kérjük küldjön e-mailt vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Cégünk legfőbb értékének a tapasztalatot tartja: azt, hogy több ezer oldalas fordításokat teljesítettünk kifogástalan minőségben, megbirkózva a legkülönfélébb terminológiákkal, szoros határidőkkel és technikai problémákkal. De sikeresen vettük az akadályokat, erre több száz elégedett megrendelőnk az élő bizonyíték. És minden egyes nappal gyakorlottabbak leszünk, amint új és új kihívásokkal nézünk szembe. A megfelelő képzettség és szaktudás mellett a tapasztalat rendkívüli hozzáadott értéket képvisel a Business Team International Kft. életében.

  Az Adexgo Kft. egészségvédő hatással rendelkező, állati eredetű, funkcionális élelmiszerek, valamint speciális takarmánykiegészítők és adalékanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Balatonfüreden létesített takarmánygyártó üzemében – többek között – egy 2 napos mezőgazdasági konszekutív tolmácsolást bonyolítottunk le a vállalat részére.

  A tapasztalatot semmi nem pótolhatja – és nálunk megvan az a tapasztalat, amire Önnek szüksége van

  arab szakfordítás cégeknek

  A Központi Statisztikai Hivatal nagy múltú, szakmailag önálló kormányhivatal, melynek feladata az adatfelvételek megtervezése, adatok felvétele, feldolgozása, tárolása, elemzése és közzététele, illetve az egyedi adatok védelme. A hivatal számos kérdőív fordításával bízta már meg cégünket sok más nyelv mellett arabra is.

  ARAB FORDÍTÁS, SZAKFORDÍTÁS – Szolgáltatásunk néhány jellemzője:

  • arab fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas arab fordító kollégáink végzik
  • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során
  • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk
  • partnereink számára terminológiai adatbázist építünk, amely később újra felhasználható

  A Deutsche Gesellschaft Internationale Zusammenarbeit GmbH (Német Társaság a Nemzetközi Együttműködésért) vállalattal is volt korábban közös együttműködésünk: a bonni székhelyű fejlesztési ügynökségtől több arab fordítási és tolmácsolási megbízást kaptunk 2011-ben.

  A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI: ANGOL, NÉMET, OROSZ, FRANCIA, KÍNAI, JAPÁN, OLASZ, SPANYOL, ROMÁN, SZLOVÁK, SZERB

  CÉGÜNK HAZÁNKON KÍVÜL KÉT ORSZÁGBAN VAN JELEN EURÓPÁBAN: BTT IRELAND, BTT ITALIA

  LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ CÉGPROFIL (PDF) : www.businessteam.hu/company-profile

   

  Amit érdemes tudni a arabról-magyarra illetve a magyarról-arabra történő fordítások esetén

  Az arabról-magyarra történő fordítást magyar anyanyelvű fordítóink és lektoraink végzik, azonban a forrásnyelvi szöveg jellegétől függően előfordulhat arab anyanyelvű szakemberek bevonása is. Ezt természetesen már az ajánlati fázisban tisztázzuk ügyfeleinkkel. A magyarra történő fordítás esetén általában forintban adunk ajánlatot, kivéve ha külföldi szakember közreműködése is szükséges.

  A Globserver Kft. oktatással, tanácsadással és egyéb más szolgáltatásokkal támogatja a kormányzati és vállalati struktúrákat, valamint operatív megoldásokat nyújt a biztonsági kihívásokra is. A cégnek 2015 óta bizonyítjuk profizmusunkat, többek között arabról és arabra történő fordításokkal.

  Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-arab sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy valamelyik arab országban élő anyanyelvi fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

  Nincs mindig szükség lektorált fordításra

  Szakképzett fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi „végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

  Hogyan rendelhet valaki arab fordítást?

  Szolgáltatásainkat Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 240 9291, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

  Rendelhető tesztfordítás is?

  Igen. Ha szükséges, szívesen végzünk arab tesztfordítást leendő megrendelőink kérésére.

  Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

  Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, de lehetséges a kártyás, készpénzes és postai utánvétes fizetés is.

  Ha hosszú távra keres fordításaihoz partnert, kérjük küldjön e-mailt vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot!

  A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI: ANGOL, NÉMET, OROSZ, FRANCIA, KÍNAI, JAPÁN, OLASZ, SPANYOL, ROMÁN, SZLOVÁK, SZERB

  CÉGÜNK HAZÁNKON KÍVÜL NÉGY ORSZÁGBAN VAN JELEN EURÓPÁBAN: BTT UK, BTT ITALIA, BTT FRANCE, BTT DEUTSCHLAND

  LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ CÉGPROFIL (PDF) : www.businessteam.hu/company-profile

  Szakfordítási díjainkat ide kattintva tekintheti meg. Ha pontosan szeretné tudni a fordítás díját, kérjen ajánlatot!