e-mail: info@businessteam.hu
TÖBB
MINT
20 ÉVES
MÚLT
A LEGÚJABB
FORDÍTÁS-
TÁMOGATÓ
RENDSZEREK
GARANTÁLT MINŐSÉG
KÉPESÍTETT
SZAKFORDÍTÓK
ÉVTIZEDES
TAPASZTALATTAL
HITELES ÉS
HIVATALOS
FORDÍTÁS
1999 ÓTA

HITELES ÉS HIVATALOS FORDÍTÁS 22 ÉVES TAPASZTALATTAL

1999 óta több tízezer oldalnak megfelelő személyes és üzleti célú hiteles fordítást végeztünk 52 nyelven. Vállalati és intézményi partnereink számára jellemzően cégkivonatokat, végzéseket, cégalapításhoz szükséges szövegeket fordítunk, magánszemélyeknek pedig mindent, amit a hétköznapi élet során a hatóságok és intézmények megkövetelnek (hivatalos okiratok, bizonyítványok, igazolások stb.). Ha tapasztalt és megbízható fordítóirodától szeretne FORDÍTÓIRODAI ZÁRADÉKKAL ELLÁTOTT HITELES FORDÍTÁST rendelni, kérjen ajánlatot és kollégáink rövid időn belül válaszolnak.

  AJÁNLATKÉRÉS HITELES FORDÍTÁSRA

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?

  Milyen nyelvre kéri az ajánlatot?
  Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?

  Határidő:

  Név:

  E-mail:

  Telefonszám:

  Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben. Kérjük csatolja a fájlokat az alábbi linkre kattintva vagy egyszerűen húzza a bekeretezett területre! Ajánlatkéréséhez bármennyi fájl csatolható, akár egyben is.

  HITELES FORDÍTÁS IDEGEN NYELVRŐL MAGYARRA: CÉGDOKUMENTUMOK ÉS A POLGÁRI PERES ELJÁRÁSHOZ SZÜKSÉGES IDEGEN NYELVŰ DOKUMENTUMOK

  hiteles fordításHa hiteles fordítást szeretne idegen nyelvről magyarra fordíttatni és az bármilyen üzleti vagy céghez köthető, illetve a cégbíróság által előírt dokumentum (társasági szerződés, aláírási címpéldány stb.), azt a Business Team fordítóiroda hivatalosan záradékkal és pecséttel láthatja el, amelyet a cégbíróság és számos más intézmény és hatóság is elfogad. Ezen felül a A 2018. január 1-jén hatályba lépett új Polgári perrendtartás (2016. évi CXXX. törvény) értelmében irodánktól rendelhető bármely olyan idegen nyelvű dokumentum magyarra fordítása, amely polgári peres eljárásokhoz szükséges. Korábban ehhez bírói döntés szükségeltetett, azonban az új törvény értelmében ez megváltozott.

  Céges dokumentumok fordítása esetén érdemes érdeklődni annál a hatóságnál vagy intézménynél, ahová a fordítás benyújtásra kerül, mert a Business Team fordítóiroda egyrészt sokkal gyorsabban, másrészt sokkal kedvezőbb áron végzi el az Ön számára a hivatalos fordítást, mint az OFFI.

  Jelenleg is számos cégnek végzünk nem csak Magyarországon, hanem az EU területén belül teljes értékű, hivatalos fordítást, amelyet kivétel nélkül minden külföldi hatóság elfogad.

  Ezért, ha magyarra szeretne hiteles céges vagy polgári perhez szükséges fordítást, kérjen cégünktől ajánlatot!

  HITELES FORDÍTÁS MAGYARRÓL IDEGEN NYELVRE: MINDEN DOKUMENTUM

  hivatalos fordításA magyarról idegen nyelvre történő hiteles fordítás esetén cégünk bármilyen dokumentumot fordíthat.

  Az Ausztrál Nagykövetségtől kezdve a német hatóságok széles spektrumán keresztül, az angol hivatalokig mindenhol elfogadták cégünk fordítóirodai záradékkal és pecséttel ellátott fordítását, amelyben az arra jogosított személy igazolja, hogy az az eredetivel mindenben megegyező hiteles átirat. Ezért ha az Ön által képviselt cégnek vagy intézménynek külföldi bármilyen külföldön végzendő tevékenységhez fordításra van szüksége, forduljon fordítóirodánkhoz!

  Irodánk a közjegyzői és egyéb hatósági felülhitelesítést is elvégzi, amennyiben szükség van rá.

  Ha pl. angolról-németre szeretne hiteles fordítást, válassza fordítóirodánkat!

  tolmács díjszabásA Business Team  Translations fordítóiroda az EU legtöbb tagállamában hatályos szabályozásnak köszönhetően nem csak magyar nyelvi viszonylatban teljesít hiteles fordítási megbízásokat: nagy tapasztalattal rendelkezünk többek között angol-olasz és angol-francia nyelvpárok vonatkozásában is – ezt külföldi fiókirodáinkon keresztül bonyolítjuk.

  A hivatalos és hiteles fordításokat minden esetben lektor ellenőrzi

  Szakképzett és magasan kvalifikált fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek a hiteles fordítás területén, a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végzik. Azonban a hiteles fordítások egyik velejárója, hogy fordítóirodai záradékkal és pecséttel kizárólag akkor látjuk el a lefordított dokumentumokat, ha azokat lektor vetette össze az eredeti, forrásnyelvi anyaggal.

  Mi nem csak elvégezzük a hiteles fordításokat, hanem meg is szerkesztjük azokat

  Hiteles fordítások esetén a szerkesztési díj többnyire részét képezi a fordítási honoráriumnak, pdf fordításaazonban DTP-, azaz nyomdai szerkesztési szintű és komplexitású munkákra nem vonatkozik. Ha a forrásnyelvi szöveg .xls, .doc, .rtf vagy egyéb elterjedt és könnyen szerkeszthető, szöveges formátumban van, általánosságban nem számítunk fel szerkesztési díjat. Más a helyzet az InDesign, Quark, PDF és egyéb, komolyabb szerkesztési feladatokat igénylő dokumentumokkal, amelyekre a dokumentumok felmérése és alapos átvizsgálása után adunk egyedi ajánlatot.

   

  2008 óta fordítunk a világszerte aktív vállalatcsoportnak, melynek székhelye a németországi Fürth-ben található. Az Uvex szakértelme azon alapul, hogy a legújabb technológiák és magas biztonsági előírások betartása mellett gyártanak minőségi munkavédelmi eszközöket. Fordítóirodánk számos használati útmutató, katalógus és biztonsági adatlap minőségi fordítását végezte német-magyar és angol-magyar nyelvpárokban. Fordítóink precíz munkájának köszönhetően megrendeléseinket határidők betartása mellett, kiváló minőségben adjuk át, így kiváló munkakapcsolat jött létre a két cég között.