e-mail: info@businessteam.hu

  Milyen nyelvről
  szeretne fordíttatni?
  Milyen nyelvre
  kéri a fordítást?
  Határidő:
  Név / Cégnév:
  E-mail cím:
  Telefonszám:


  Kérjük, csatolja a fordítandó szöveget!

   

  Ha szakfordításra vagy tolmácsolásra van szüksége, kattintson ide >>>

  Professzionális ajánlatkérő rendszerünk segítségével egyszerűen és gyorsan kérhet ajánlatot!AJÁNLATKÉRÉS

   

  A BUSINESS TEAM FORDÍTÓIRODA MINŐSÉGPOLITIKÁJA

  A Business Team Translations fordítóiroda a nemzetközi minőségnormáknak és az MSZ EN ISO 9008:2015 minőségügyi szabvány kritériumainak egyaránt megfelel.

  Cégünk stratégiai célja, hogy hosszú távon biztosítsuk a magas színvonalú, a szakmai követelményeknek és a piaci igényeknek megfelelő szolgáltatást a fordítás, tolmácsolás és lektorálás terén cégek, intézmények, szervezetek számára.

  A Business Team fordítóiroda szolgáltatáskínálatát rugalmasan alakítjuk az éppen aktuális piaci környezet elvárásaihoz igazodva, ügyelve arra, hogy minden nyelvi viszonylatban professzionális nyelvi végtermék szülessen.

  Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink elégedettségének biztosítására mind az előzetes ügyfél-A fordítások minőségetájékoztatás, mind a szolgáltatás teljesítése folyamán.

  Ügyfeleink elégedettségét folyamatos jelleggel mérjük, és visszajelzéseik alapján fejlesztjük szolgáltatásunk minőségét.

  A piacon elérhető legfejlettebb technológiai háttérrel és fordítástámogató szoftverekkel biztosítjuk a minőségi fordítást és a teljes fordítási valamint tolmácsolási folyamat szervezését az ajánlatkéréstől a kifizetésig.

  Projektmenedzsereink, fordítóink, tolmácsaink, lektoraink kiválasztására rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk, munkájukat folyamatosan ellenőrizzük és minden eszközzel támogatjuk.

  A budapesti fordítóiroda szolgáltatási minőségének színvonalát a pontos célkitűzések, a rendszeres visszajelzések és értékelések folyamatosan javítják, ezek alapján határozzuk meg fejlesztésre irányuló továbbképzéseink irányát és gyakoriságát.