e-mail: info@businessteam.hu

  Milyen nyelvről
  szeretne fordíttatni?
  Milyen nyelvre
  kéri a fordítást?
  Határidő:
  Név / Cégnév:
  E-mail cím:
  Telefonszám:


  Kérjük, csatolja a fordítandó szöveget!

   

  Cégismertető

  LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ PDF CÉGPROFIL : www.businessteam.hu/company-profile
  SZOLGÁLTATÁSAINK NÉHÁNY OLDALBAN, EXECUTIVE SUMMARY STÍLUSBAN ÖSSZEFOGLALVA (PDF) : www.businessteam.hu/translation-services
  Az oldal nyomtatóbarát változatának letöltéséhez kattintson ide.

  Cégünk története – 21 éves múlt – 1600 fordító – 27.000 fordítási projekt

  A magyar alapítású Business Team Translations fordítóiroda 1999 óta áll a fordítás és a tolmácsolás élvonalában hazánkban. Ezt a minőség iránt elkötelezett 1611 fordítónk, tolmácsunk és projektmenedzserünk tette lehetővé, akik ezidáig 27.130 fordítási és tolmácsolási projektet teljesítettek sikeresen.

   

  Nemzetközi és hazai cégek, szervezetek, intézmények nyelvi beszállítójaként fordítóirodánk a hazai fordítási piac egyik meghatározó szereplője. Bár cégünk elsősorban magyar, Európai Uniós és észak-amerikai multinacionális vállalatok és intézmények részére szolgáltat, nagyobb volmenű megkeresések esetén magánszemélyek megrendeléseit is szívesen teljesítjük.

  A kezdetek

  Amikor a Business Team Translations megalakult, nem is álmodtuk, hogy multinacionális vállalatok rendelnek majd 20-30 nyelvre fordításokat a világ minden részéről.

  forditoiroda

  Az 1999-től 2004-ig terjedő időszakban egyenletes növekedést mutattunk, azonban Magyarország Európai Uniós csatlakozása valóságos áttörést eredményezett: egyre több megkeresés érkezett Franciaországból, Angliából és Németországból. Ekkortól egészen más szintű minőségi elvárásoknak kellett megfelelünk, amelyeket ügyfeleink megelégedésére teljesíteni tudtunk és az Európai Unió tagállamainak piacain is versenyképes fordítóiroda vált cégünkből. A fordítási projektek értéke esetenként a több tíz vagy százezer dolláros, illetve eurós összeget is eléri.

   

  Ilyen volumenű fordítási projektekre szerződött ügyfelünk többek között a Lufthansa, az amerikai Global Logic Inc., a német RWE (az egyik legnagyobb német energiaipari konszern), vagy a francia székhelyű Delta Plus Group. E cégek megrendelései a legszélesebb skálán mozognak a projektek értékét és időtartamát tekintve és egyúttal mintául szolgálnak a vállalatirányítási rendszerünkben regisztrált több ezer üzleti ügyfélre .

  A Business Team fordítóiroda napjainkban

  Az álom mára nem csupán a fordítás terén lett valóság: tolmácsaink az elmúlt években Franciaországban, Bulgáriában, Törökországban és Ukrajnában is sikeresen teljesítették a rájuk bízott feladatokat.

  Magyarországon is több ezer fordítási és tolmácsolási megbízást végeztünk a hazai és a nemzetközi üzleti- és non-profit szféra részére egyaránt. A 2005-ben bevezetett ügyviteli rendszerünk 2018 augusztusában 21.249 fordítási projektet mutat.

  Szakképzett anyanyelvi fordítóink, tolmácsaink és lektoraink Észtországtól Portugáliáig, Chilétől Norvégiáig behálózzák a világot.

  Filozófiánk és küldetésünk

  Fordítási filozófiánk ugyanaz maradt az évek során: túlszárnyalni megrendelőink elvárásait szakmailag és emberileg is.

  Professzionális, megbízható és Önökkel egy csapatban tevékenykedő partnerként teljesítjük az akár több ezer oldalas fordítási- vagy több éves tolmácsolási megbízásokat.

  Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön maximálisan elégedett legyen szolgáltatásunk színvonalával, ezért 2008 elején elkezdtük az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer bevezetését ami a már meglévő rendszerünket kiegészítve további garanciát jelent a fordítóiroda tevékenységének színvonalát tekintve.

   

  Auditornak a piacvezető TÜV NORD tanúsító szervezetet kértük fel, amely 2008 júniusában megállapította, hogy cégünk a fordítás, tolmácsolás érvényességi területén az ISO 9001:2000 számú szabvány követelményeinek megfelel. Azóta – igazodva a szabvány változásaihoz – , megszereztük az ISO 9001:2015-es minőségi tanúsítványt.

  Projektmenedzsereink, divízióvezetőink, fordítóink, tolmácsaink és lektoraink így még nagyobb figyelmet fordíthatnak cégünk legnagyobb értékére: a minőségi nyelvi szolgáltatásra.

  Ha fordításra, tolmácsolásra, lektorálásra vagy egyéb, a fordításhoz kapcsolódó szolgáltatásra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Fordítóirodánk honlapján minden lényeges fordítással, tolmácsolással és lektorálással kapcsolatos információt megtalál.

  Tekintse meg referencialistánkat!