e-mail: info@businessteam.hu

LATIN SZAKFORDÍTÁS
CÉGEKNEK, INTÉZMÉNYEKNEK, SZERVEZETEKNEK

LATIN FORDÍTÁSOK CÉGEKNEK, SZERVEZETEKNEK, INTÉZMÉNYEKNEK 3.90 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

Kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra, ha latin fordításra van szüksége!

Professzionális ajánlatkérő rendszerünk segítségével egyszerűen és gyorsan kérhet ajánlatot!AJÁNLATKÉRÉS

 
latin fordítás cégeknek

LATIN FORDÍTÁS

Az Óbudai Egyetemet visszatérő ügyfeleink között tudhatjuk 2010 óta. Az évek során számtalan oklevelet, szerződésmintát és megállapodást fordítottunk le nekik, latinról és latinra egyaránt.

 

Diplomák, családfakutatás, történelmi dokumentumok fordítása / lektorálása

A latin fordítás alapításunk óta jelen van fordítóirodánk kínálatában és ahogyan a címben is szerepel, leginkább különlegesnek számító dokumentumok esetén alkalmazzuk. Latin fordító kollégáink többnyire diplomák, szépirodalmi alkotások, oklevelek és történelmi jellegű szövegek fordítását végzik magyarról-latinra, illetve latinról-magyarra. Ezek közül is kiemelt jelentőséggel bír napjainkban a származás- és családfakutatás. Levéltárak, egyházi könyvtárak szintén nagy mennyiségű latin háttéranyaggal rendelkeznek, amelyek fordítására szükség lehet.

Ha hosszú távra keres latin fordításaihoz partnert (pl. egész könyvek, kódexek vagy könyvsorozatok lefordítása), kérjük küldjön e-mailt vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot!

LATIN SZAKFORDÍTÁS KIZÁRÓLAG CÉGEKNEK, INTÉZMÉNYEKNEK, SZERVEZETEKNEK

 

latin kódexfordítás

Hisszük, hogy a tapasztalatot semmi nem pótolhatja – és nálunk a latin fordításoknál is megvan a tapasztalat

Cégünk legfőbb értékének a tapasztalatot tartja: azt, hogy több ezer oldalas fordításokon verekedtük már át magunkat, megbirkózva a legkülönfélébb terminológiákkal, szoros határidőkkel és technikai problémákkal. Ráadásul a latin nyelv esetén további kutatómunka szükséges az egyes fordításoknál, amelyről időben tájékoztatjuk Önt. De eddig sikeresen vettük az akadályokat (nem csak latinra), erre több ezer elégedett megrendelőnk az élő bizonyíték. Minden egyes nappal gyakorlottabbak leszünk, amint új és új kihívásokkal nézünk szembe. A megfelelő képzettség és szaktudás mellett a tapasztalat rendkívüli hozzáadott értéket képvisel a Business Team International Kft. életében.

latin könyvek fordítása

Szolgáltatásunk néhány jellemzője:

  • latin fordításainkat nagy tapasztalattal és megfelelő kutatói háttérrel rendelkező fordítóink végzik

  • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során

  • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk (pl. latin diplomafordításoknál)

Hogyan rendelhet valaki latin fordítást?

Szolgáltatásainkat Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 240 9291, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, azonban előfordul készpénzes és postai utánvétes fizetés is.

 

A BUSINESS TEAM TRANSLATIONS REFERENCIA BLOG LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEI