e-mail: info@businessteam.hu

PROFESSZIONÁLIS LENGYEL SZAKFORDÍTÁS 1999 ÓTA

LENGYEL FORDÍTÁS 2.40 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

A lengyel fordítások terén különleges szakértelemmel rendelkezünk. Lengyel nyelvi viszonylatban jelentős volumenű fordításokat végeztünk az elmúlt 21 év során. Egyedülálló tapasztalatra tettünk szert a lengyel műszaki, jogi és gazdasági fordítások vonatkozásában egyaránt.

   

  AJÁNLATKÉRÉS LENGYEL SZAKFORDÍTÁSRA

  Ha tolmácsolásra szeretne ajánlatot kérni, kattintson IDE.

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?

  Milyen nyelvre kéri a fordítást?

  Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?

  Milyen terjedelmű a dokumentum?

  Határidő:

  Név / Cégnév:

  E-mail cím:

  Telefonszám:

  Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

  A Flextronics International, a világ egyik legnagyobb elektronikai termékeket gyártó vállalata 2008 óta folyamatosan irodánkat bízza meg különféle fordítási és tolmácsolási feladatok elvégzésével. A cég számára lengyel-magyar viszonylatban a fordítások mellett hónapokig tartó konszekutív tolmácsolást is végeztünk.

  Az orvosi és gyógyászati eszközöket forgalmazása terén vezető pozícióban lévő Mediwel 2014-ben bízta meg irodánkat először termékleírásai lengyel fordításával. Ezt követően számos alkalommal kellett orvosi szövegeket és használati útmutatókat lengyelre fordítanunk a nagykereskedés számára. A Mediwel a fordításokon túl konszekutív tolmácsolást is rendelt magyar-lengyel viszonylatban.

  A gyógyszerek és gyógyászati termékek nagykereskedelmével foglalkozó Bio-Rad Laboratories Magyarországnak 2016 óta fordítunk folyamatos jelleggel. Megbízásaink főként magyar-lengyel nyelvi viszonylatra szólnak.

  A vegyipari termékek gyártásában és értékesítésében vezető pozíciót betöltő POLI-FARBE Kft. 2007 óta állandó partnerünk. Termékeik leírását és katalógusaik fordítását is cégünk végezte magyar-lengyel nyelvi viszonylatban, de honlapjuk, szórólapjaik és gyártási leírásaik fordításakor is ránk esett a választásuk. Tíz éves partnerségünk alatt irodánk vegyipari fordítások terén is bizonyította szakértelmét: a mai napig érkeznek lengyel fordítási megbízások a vállalattól.

  A Wizzair csoporthoz tartozó reptéri transzfer szolgáltató, a P-AIR Magyarország Kft. 2011 óta partnerünk. A cégnek az elmúlt években lengyelre fordítottunk honlapszövegeket, szerződéseket és marketinganyagokat.

  A kereskedelmi jogra szakosodott, budapesti székhelyű Jalsovszky Ügyvédi Iroda nemzetközi vállalati ügyfélkör részére nyújt prémium jogi szolgáltatást. Az elmúlt öt év alatt számos nyelvpárban kaptunk megbízást az irodától, amelyek között a lengyel-magyar fordítások is jelentős szerepet kaptak. Lengyelről és Lengyelre több alkalommal készítettük el társasági szerződések, cégkivonatok és működési engedélyek hivatalos fordítását.

  Az MSK Hungary Bt. piacvezető az ipari palettázó- és csomagolási rendszerek, palettaszállító-rendszerek és komplett rendszerek területén. 2011 óta folyamatos jelleggel fordítunk a vállalat részére műszaki szövegeket lengyelre.