e-mail: info@businessteam.hu

  Milyen nyelvről
  szeretne fordíttatni?
  Milyen nyelvre
  kéri a fordítást?
  Határidő:
  Név / Cégnév:
  E-mail cím:
  Telefonszám:


  Kérjük, csatolja a fordítandó szöveget!

  PROFESSZIONÁLIS PORTUGÁL SZAKFORDÍTÁS 1999 ÓTA

  PORTUGÁL FORDÍTÁS 2.60 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

  A portugál fordítás kiemelt szolgáltatás fordítóirodánknál: az elmúlt 21 év során műszaki, jogi és gazdasági fordításokat készítettünk portugál nyelvi viszonylatban. Portugál fordító kollégáink fordítottak többek között pénzügyi és gazdasági felméréseket, villamosipari marketinganyagokat, munkavédelmi termékadatlapokat, hírleveleket, honlapokat, üzleti levelezést, szerződéseket, hivatalos dokumentumokat és játékleírásokat. A portugál szakfordítások terén kiemelt partnereink között van az angol KPMG, az Elster (korábban ABB), a francia Delta Plus Group, a Ganz-Skoda Electric, a Dr. Krisztián Zoltán Ügyvédi Iroda, a Color Plus Reklámügynökség és a Formstúdió. Ha angol nyelven szeretne ajánlatot kérni, kattintson ide.

    

   AJÁNLATKÉRÉS PORTUGÁL SZAKFORDÍTÁSRA

   Ha tolmácsolásra szeretne ajánlatot kérni, kattintson IDE.

   Milyen nyelvről szeretne fordíttatni? Milyen nyelvre kéri a fordítást?

   Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?
   Milyen terjedelmű a dokumentum?
   Határidő:
   Név / Cégnév:
   E-mail cím:
   Telefonszám:
   Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.
   A francia székhelyű Delta Plus Services SAS Európa egyik vezető munkaruházati és munkavédelmi felszereléseket gyártó vállalata és egyben 2005 óta megrendelőnk. Cégünk többfordulós nemzetközi pályáztatás után került kiválasztásra. A részvénytársaságnak az elmúlt tíz év során munkaruházati és -védelmi adatlapokat, katalógusokat, munkavédelmi szoftvert, illetve termékleírásokat fordítottunk portugál nyelvre.

   >

   • portugál fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas portugál fordító kollégáink végzik
   • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során
   • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk
   • partnereink számára terminológiai adatbázist építünk, amely később újra felhasználható

   A világ számos országának egészség- és kozmetikai piacát meghatározó Lavylites Laboratories Kft. 2015 óta állandó partnerünk. Fordítóirodánk – más nyelvek mellett – portugálra készítette termékleírásaik fordítását. Ezen felül cégünket választották honlapjuk portugál nyelvre történő átültetésére is.

   Ha hosszú távra keres fordításaihoz partnert, kérjük küldjön e-mailt vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot!

   A Business Team fordítóiroda 1999 óta végez portugál szakfordítást cégek és intézmények számára. Fordítóirodánk rövid és hosszú távra is képes portugál-magyar és portugál-angol nyelvi viszonylatban számos fordítót biztosítani és maradéktalanul kielégíteni az Ön igényeit a portugál szakfordítások terén.

   Az MSK Hungary Bt.piacvezető az ipari palettázó- és csomagolási rendszerek, palettaszállító-rendszerek és komplett rendszerek területén. 2011 óta folyamatos jelleggel fordítunk nekik műszaki szövegeket – sok más nyelv mellett – portugálra is.

   A tapasztalatot semmi nem pótolhatja – és nálunk megvan az a tapasztalat, amire Önnek szüksége van

   Cégünk legfőbb értékének a tapasztalatot tartja: azt, hogy több ezer oldalas fordításokat teljesítettünk kifogástalan minőségben, megbirkózva a legkülönfélébb terminológiákkal, szoros határidőkkel és technikai problémákkal. De sikeresen vettük az akadályokat, erre több száz elégedett megrendelőnk az élő bizonyíték. Minden egyes nappal gyakorlottabbak leszünk, amint új és új kihívásokkal nézünk szembe. A megfelelő képzettség és szaktudás mellett a tapasztalat rendkívüli hozzáadott értéket képvisel a Business Team International Kft. életében.

   portugál fordítás képe

   A saját tervezésű célgépek, gyártó- és szerelősorok, csomagolósorok, valamint megmunkáló berendezések tervezésével és kivitelezésével foglalkozó DELTA-TECH Mérnöki Iroda Kft. is számtalanszor kérte cégünk segítségét gépkönyveik portugálra történő lefordításához.

   Amit tudni érdemes portugál fordítás rendelése esetén

   A portugálról-magyarra történő fordítást magyar anyanyelvű fordítóink és lektoraink teljesítik, azonban a forrásnyelvi szöveg jellegétől függően előfordulhat portugál anyanyelvű szakemberek bevonása is. Ezt természetesen már az ajánlati fázisban tisztázzuk kedves ügyfeleinkkel. A magyarra történő fordításra általában forintban adunk ajánlatot, kivéve ha külföldi szakember közreműködése is szükségessé válik.

   Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-portugál sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy portugál nyelvterületen élő anyanyelvi portugál fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

   A 70 országban jelenlévő, New York-i központtal rendelkező Saatchi & Saatchi reklámügynökséggel 2015 óta töretlen az együttműködésünk. Prezentációk, applikációk, videófeliratok, fogyasztói értékelések és online felületeken megjelenő bejegyzések sorát fordítottuk már le nekik többek között portugálról és portugálra is.

   Nincs mindig szükség lektorált fordításra

   Szakképzett fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi “végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

   Hogyan rendelhető portugál fordítás?

   Szolgáltatásainkat a fenti űrlap kitöltésével, Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 240 9291, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

   A világ egyik vezető optikai és optoelektronikai vállalata, a 40 országban jelenlévő Carl Zeiss Vision Hungary Kft. többször is felkérte fordítóirodánkat nemzetközi eseményeken való tolmácsolásra. A rendszerint több napot felölelő üléseken a technológiai cég szinkrontolmácsolás elvégzésével bízta meg irodánkat portugál-magyar nyelvi viszonylatban, melyet sikeresen véghez is vittünk.

   Rendelhető tesztfordítás is?

   Igen. Ha szükséges, szívesen végzünk portugál tesztfordítást leendő megrendelőink kérésére.

   Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

   Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, azonban előfordul készpénzes és postai utánvétes fizetés is.

   A BUSINESS TEAM FORDÍTÓIRODA LEGFRISSEBB HÍREI ÉS REFERENCIÁI

   • Műszaki fordítás

    A műszaki fordítás terén egyedülálló referenciákkal és tapasztalattal rendelkezünk: a Business Team fordítóiroda alapítása óta, több ezer műszaki szakfordítási projektet teljesített sikeresen. Teljes fordítási kapacitásunk jelentős…

   • Hogyan működik egy professzionális fordítóiroda?

    Ezt röviden három szóban jellemezhetnénk: gazdaságos, gyors és precíz. Valójában ennél sokkal több kritériumnak kell megfelelnie egy fordítóirodának. A Business Team leginkább az üzleti szféra igényeire specializálódott,…

   • 5 nyelv. 9 konferenciatolmács. Club Tihany. Lavylites Nemzetközi Konferencia

    Top 10 konferenciatolmács-referencia: Lavylites, Club Tihany

    A Lavylites magyar székhelyű és alapítású, exkluzív kozmetikumokkal foglalkozó vállalat cégünktől igényelt konferenciatolmács szolgáltatást a Club Tihanyban rendezett nemzetközi konferenciájára. Tolmácsaink cseh,…