e-mail: info@businessteam.hu
TÖBB
MINT
20 ÉVES
MÚLT
A LEGMODERNEBB
SZOFTVEREK,
FORDÍTÁST
TÁMOGATÓ
SZERVER
GARANTÁLT MINŐSÉG
KIVÁLÓ
SZAKFORDÍTÓK,
KERETSZERZŐDÉS
HOSSZÚ TÁVRA
TELJESKÖRŰ,
GYORS ONLINE
ÜGYINTÉZÉS

PROFESSZIONÁLIS SVÉD SZAKFORDÍTÁS 1999 ÓTA

SVÉD FORDÍTÁSOK 3.00 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

svéd fordítás1999 óta 65 cégnek és intézménynek végeztünk svéd fordítást a magyar mellett olasz és angol nyelvi viszonylatban. A műszaki, jogi, gazdasági, kereskedelmi és IT fordítások összértéke húszmillió forint közelében van, emellett számos magánszemély kérését is teljesítettük. Ha megbízható és tapasztalt fordítóirodát keres svéd fordításaihoz, irodánktól kérjen ajánlatot!

  AJÁNLATKÉRÉS SVÉD SZAKFORDÍTÁSRA

  Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?

  Milyen nyelvre kéri az ajánlatot?

  A ctrl gomb lenyomva tartásával egyszerre több nyelvet is kijelölhet!

  Milyen jellegű dokumentumot szeretne fordíttatni?

  Határidő:

  Név/Cégnév:

  E-mail:

  Telefonszám:

  Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát GDPR-konform Adatvédelmi Szabályzatunk és 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

   

  Az alábbiakban felsoroltuk néhány kiemelt svéd fordítási referenciánkat.

    

   AJÁNLATKÉRÉS SVÉD SZAKFORDÍTÁSRA

   Ha tolmácsolásra szeretne ajánlatot kérni, kattintson IDE.

   Milyen nyelvről szeretne fordíttatni?

   Milyen nyelvre kéri a fordítást?

   Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?

   Milyen terjedelmű a dokumentum?

   Határidő:

   Név / Cégnév:

   E-mail cím:

   Telefonszám:

   Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.

   A Wizzair csoporthoz tartozó reptéri transzfer szolgáltató, a P-AIR Magyarország Kft. 2011 óta partnerünk. A cégnek az elmúlt években svédre fordítottunk honlapszövegeket, szerződéseket és marketinganyagokat.

   A tisztítóeszközöket gyártó Bonus Kft. számára 2015 óta készítjük termékleírásaik fordítását. A számos európai piacon jelen lévő cégtől a legtöbb megbízást magyar-svéd nyelvi viszonylatban kapjuk.

   Ha hosszú távra keres fordításaihoz partnert, kérjük küldjön e-mailt vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot!

   • svéd fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas svéd szakfordítóink végzik
   • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során
   • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk
   • partnereink számára terminológiai adatbázist építünk, amely később újra felhasználható

   LEGFRISSEBB HÍREINK

   • Műszaki fordítás

    A műszaki fordítás terén egyedülálló referenciákkal és tapasztalattal rendelkezünk: a Business Team fordítóiroda alapítása óta, több ezer műszaki szakfordítási projektet teljesített sikeresen. Teljes fordítási kapacitásunk jelentős…

   • Hogyan működik egy professzionális fordítóiroda?

    Ezt röviden három szóban jellemezhetnénk: gazdaságos, gyors és precíz. Valójában ennél sokkal több kritériumnak kell megfelelnie egy fordítóirodának. A Business Team leginkább az üzleti szféra igényeire specializálódott,…

   • 5 nyelv. 9 konferenciatolmács. Club Tihany. Lavylites Nemzetközi Konferencia

    Top 10 konferenciatolmács-referencia: Lavylites, Club Tihany

    A Lavylites magyar székhelyű és alapítású, exkluzív kozmetikumokkal foglalkozó vállalat cégünktől igényelt konferenciatolmács szolgáltatást a Club Tihanyban rendezett nemzetközi konferenciájára. Tolmácsaink cseh,…

   Amit érdemes tudni a svédről-magyarra illetve a magyarról-svédre történő fordítások esetén

   Az svédről-magyarra történő fordítást magyar anyanyelvű fordítóink és lektoraink teljesítik, azonban a forrásnyelvi szöveg jellegétől függően előfordulhat svéd anyanyelvű szakemberek bevonása is. Ezt természetesen már az ajánlati fázisban tisztázzuk kedves ügyfeleinkkel. A magyarra történő fordításra általában forintban adunk ajánlatot, kivéve ha külföldi szakember közreműködése is szükségessé válik.

   Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-svéd sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy svéd nyelvterületen élő anyanyelvi fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

   svéd szakfordítás képe

   Nincs mindig szükség lektorált fordításra

   Szakképzett fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi „végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

   Hogyan rendelhet valaki svéd fordítást?

   Szolgáltatásainkat Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 240 9291, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

   svéd fordítás cégeknek képe

   A tapasztalatot semmi nem pótolhatja – és nálunk megvan az a tapasztalat, amire Önnek szüksége van

   Cégünk legfőbb értékének a tapasztalatot tartja: azt, hogy több ezer oldalas fordításokat teljesítettünk kifogástalan minőségben, megbirkózva a legkülönfélébb terminológiákkal, szoros határidőkkel és technikai problémákkal. De sikeresen vettük az akadályokat, erre több száz elégedett megrendelőnk az élő bizonyíték. Minden egyes nappal gyakorlottabbak leszünk, amint új és új kihívásokkal nézünk szembe. A megfelelő képzettség és szaktudás mellett a tapasztalat rendkívüli hozzáadott értéket képvisel a Business Team International Kft. életében.

   Rendelhető tesztfordítás is?

   Igen. Ha szükséges, szívesen végzünk svéd tesztfordítást leendő megrendelőink kérésére.

   Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

   Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, azonban előfordul készpénzes és postai utánvétes fizetés is.