e-mail: info@businessteam.hu

 

Az AGRIKON KAM vezérigazgató-helyettesének referencialevele szinkrontolmácsolási és fordítási szolgáltatásunkról:

Kedves Roland!

Most, hogy lezajlottak az integrált vállalatirányítási rendszerünk bevezetéséhez elengedhetetlenül szükséges kezdeti oktatások, szeretném összegezni az ezekkel kapcsolatos tapasztalatainkat, észrevételeinket.

Először is még egyszer köszönöm azt hozzájárulást, rugalmasságot, gyorsaságot és vevőközpontú megközelítést részetekről, mellyel egyáltalán lehetővé tettétek az Agrikon számára, hogy a nagyon szoros határidők mellett ilyen színvonalú és terjedelmű oktatásban tudta részesíteni alkalmazottait.

Annak ellenére, hogy az oktatások vizuális anyagai (PowerPoint prezentációk) és témái olyan szaknyelvet igényeltek, amely sajnos Magyarországon még nagyon kevéssé elterjedt, úgy gondolom, hogy ezeket az akadályokat nagyon jól le tudtátok küzdeni mind a fordítások, mind pedig a szinkrontolmácsolás során.

Kifejezetten hasznos volt, hogy a vizuális anyagokat, azok képi megjelenését megőrizve, át tudtátok ültetni az eredetivel teljes mértékben egyenértékű magyar változatokra.

Gyakorlatilag ez egyfajta nyelvújító tevékenységnek is felfogható. Mindhárom szinkrontolmács, valamint az általatok biztosított tolmácstechnika és technikus nagyon felkészült és jól előkészített volt. Az oktatáshoz használt terem előkészítésével kapcsolatban nagyon sok terhet vettetek a vállunkról.

Ahogy a fentiekben már utaltam rá, ezek az oktatások (tolmácsolási szempontból is) mindenképpen különlegesek és egyediek voltak, így nagyon sokat segített az ismeretanyag elsajátításában az általatok végzett munka. Ami a továbbiakat illeti, több, mint valószínű, hogy a következő egy évben még lesznek hasonló alkalmak, de egyelőre még nincsnek rögzített időpontok.

Természetesen, ezek során továbbra is a ti segítségeteket kívánjuk majd igénybe venni. Ha bármilyen megjegyzésed vagy kérésed lenne felénk a későbbi oktatások még hatékonyabb előkészítésével és lebonyolításával kapcsolatban, akkor kérlek, hogy jelezd.

Köszönettel,
Kalmár Imre
vezérigazgató helyettes
Agrikon KAM Kft.