e-mail: info@businessteam.hu

  Milyen nyelvről
  szeretne fordíttatni?
  Milyen nyelvre
  kéri a fordítást?
  Határidő:
  Név / Cégnév:
  E-mail cím:
  Telefonszám:


  Kérjük, csatolja a fordítandó szöveget!

  PROFESSZIONÁLIS TÖRÖK SZAKFORDÍTÁS 1999 ÓTA

  TÖRÖK FORDÍTÁSOK 2.90 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

  Török fordítási referenciáink között teljes honlapfordításoktól kezdve, az üzleti levelezésen át a programgyártásig, a műsorszerkesztésig és a csomagolástechnikai szakszövegekig számos szakterület megtalálható. Fordítottunk jogi és műszaki török szövegeket is cégek, intézmények, szervezetek részére. Jelentősebb partnereink között török nyelvi viszonylatban megtalálható a világszinten piacvezető Sealed Air Ltd., a a Studiotech Hungary Kft., az Optimal Solution 4VIP Kft. és a Marcosy Kft.

    

   AJÁNLATKÉRÉS TÖRÖK SZAKFORDÍTÁSRA

   Ha tolmácsolásra szeretne ajánlatot kérni, kattintson IDE.

   Milyen nyelvről szeretne fordíttatni? Milyen nyelvre kéri a fordítást?

   Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?
   Milyen terjedelmű a dokumentum?
   Határidő:
   Név / Cégnév:
   E-mail cím:
   Telefonszám:
   Kérjük csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak azok megküldése után tudunk készíteni. Minden hozzánk beérkező anyagot bizalmasan kezelünk. A honlapunkról küldött minden információ maximális biztonságát 128 bites SSL technológia garantálja. Ha külön titoktartási szerződésre van szüksége, kérjük jelezze e-mailben.
   A francia székhelyű Delta Plus Services SAS Európa egyik vezető munkaruházati és munkavédelmi felszereléseket gyártó vállalata és egyben 2005 óta megrendelőnk. Cégünk többfordulós nemzetközi pályáztatás után került kiválasztásra. A részvénytársaságnak az elmúlt tíz év során munkaruházati és -védelmi adatlapokat, katalógusokat, munkavédelmi szoftvert, illetve termékleírásokat fordítottunk török nyelvre.

   A Business Team International Kft. török nyelvi viszonylatban 1999 óta vállal fordítási megbízásokat.

   Ha hosszú távra keres fordításaihoz partnert, kérjük küldjön e-mailt vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot!

   A Sealed Air Ltd., az amerikai központú multinacionális vállalatcsoport piacvezető a csomagolási és élelmiszer-tudományi rendszerek és megoldások területén. 2007-ben számos megbízás érkezett tőlük, melyek során többek között törökre kértek fordításokat irodánktól.

   Hisszük, hogy a tapasztalatot semmi nem pótolhatja – és nálunk megvan a tapasztalat

   Cégünk legfőbb értékének a tapasztalatot tartja: azt, hogy több ezer oldalas fordítási projekteken verekedtük már át magunkat, megbirkózva a legkülönfélébb terminológiákkal, szoros határidőkkel és technikai problémákkal. De sikeresen vettük az akadályokat, erre több száz elégedett megrendelőnk az élő bizonyíték. És minden egyes nappal gyakorlottabbak leszünk, amint új és új kihívásokkal nézünk szembe. A megfelelő képzettség és szaktudás mellett a tapasztalat rendkívüli hozzáadott értéket képvisel a Business Team International Kft. életében.

   A Globserver Kft. oktatással, tanácsadással és egyéb más szolgáltatásokkal támogatja a kormányzati és vállalati struktúrákat, valamint operatív megoldásokat nyújt a biztonsági kihívásokra is. A cégnek 2015 óta bizonyítjuk profizmusunkat, többek között törökről és törökre történő fordításokkal.

   Szolgáltatásunk néhány jellemzője:

   • török fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas fordítóink végzik
   • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során
   • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk
   • partnereink számára terminológiai adatbázist építünk, amely később újra felhasználható

   Amit érdemes tudni az törökről-magyarra illetve a magyarról-törökre történő fordítások esetén

   Az törökről-magyarra történő fordítást magyar anyanyelvű fordítóink és lektoraink teljesítik, azonban a forrásnyelvi szöveg jellegétől függően előfordulhat török anyanyelvű szakemberek bevonása is. Ezt természetesen már az ajánlati fázisban tisztázzuk kedves ügyfeleinkkel. A magyarra történő fordításra általában forintban adunk ajánlatot, kivéve ha külföldi szakember közreműködése is szükségessé válik.

   A mezőgazdasági gépek gyártására és értékesítésére specializálódott Optigép Kft. 1993 óta működik töretlenül. Az elmúlt három év során különféle használati utasításokat és alkatrészjegyzékeket készítettünk el török nyelven a részükre.

   Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a magyar-török sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy Törökországban élő anyanyelvi török fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

   török szakfordítások képe

   A kereskedelmi bemutatók és konferenciák szervezéséért felelős LeadEvents Kft. 2015 óta ügyfelünk. Még ebben az évben rendelt tőlünk a cég szinkrontolmácsolást angol-török nyelvi viszonylatban. A többnapos rendezvényre több tolmácsot is biztosítottunk számukra, az esemény pedig sikerrel zárult.

   Nincs mindig szükség lektorált fordításra

   Szakképzett fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi “végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

   Hogyan rendelhet valaki török fordítást?

   Szolgáltatásainkat Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 240 9291, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

   Rendelhető tesztfordítás is?

   Igen. Ha szükséges, szívesen végzünk török tesztfordítást leendő megrendelőink kérésére.

   Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

   Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, azonban előfordul készpénzes és postai utánvétes fizetés is.

   A BUSINESS TEAM FORDÍTÓIRODA LEGFRISSEBB HÍREI ÉS REFERENCIÁI

   • Műszaki fordítás

    A műszaki fordítás terén egyedülálló referenciákkal és tapasztalattal rendelkezünk: a Business Team fordítóiroda alapítása óta, több ezer műszaki szakfordítási projektet teljesített sikeresen. Teljes fordítási kapacitásunk jelentős…

   • Hogyan működik egy professzionális fordítóiroda?

    Ezt röviden három szóban jellemezhetnénk: gazdaságos, gyors és precíz. Valójában ennél sokkal több kritériumnak kell megfelelnie egy fordítóirodának. A Business Team leginkább az üzleti szféra igényeire specializálódott,…

   • 5 nyelv. 9 konferenciatolmács. Club Tihany. Lavylites Nemzetközi Konferencia

    Top 10 konferenciatolmács-referencia: Lavylites, Club Tihany

    A Lavylites magyar székhelyű és alapítású, exkluzív kozmetikumokkal foglalkozó vállalat cégünktől igényelt konferenciatolmács szolgáltatást a Club Tihanyban rendezett nemzetközi konferenciájára. Tolmácsaink cseh,…