e-mail: info@businessteam.hu

DÁN SZAKFORDÍTÁS
CÉGEKNEK, INTÉZMÉNYEKNEK, SZERVEZETEKNEK

DÁN FORDÍTÁSOK CÉGEKNEK, SZERVEZETEKNEK, INTÉZMÉNYEKNEK 4.30 Ft + ÁFA / LEÜTÉSTŐL

A Business Team fordítóiroda 1999 óta végez dán szakfordítást. Ha dán fordítás igénye merül fel cégénél, forduljon bizalommal hozzánk: dán fordító kollégáink számos szakterületen bizonyítottak már. Nem csak dán-magyar, hanem dán-angol nyelvi viszonylatban is tudunk számos fordítót biztosítani, rövid és hosszú távra egyaránt.

A világ számos országának egészség- és kozmetikai piacát meghatározó Lavylites Laboratories Kft. 2015 óta állandó partnerünk. Fordítóirodánk – más nyelvek mellett –, dánra készítette termékleírásaik fordítását. Ezen felül cégünket választották honlapjuk dán nyelvre történő átültetésére is.

DÁN FORDÍTÁS – AJÁNLATKÉRÉS
Milyen nyelvről szeretne fordíttatni? Milyen nyelvre kéri a fordítást?
Milyen dokumentumot szeretne fordíttatni?
Milyen terjedelmű a dokumentum?
Határidő:
Név / Cégnév:
E-mail cím:
Telefonszám:

Kérjük itt csatolja a fordítandó dokumentumot, mert végleges és kedvezményes ajánlatot csak annak megküldése után tudunk készíteni.

Kattintson az AJÁNLATKÉRÉS gombra, ha dán szakfordításra van szüksége!

Professzionális ajánlatkérő rendszerünk segítségével egyszerűen és gyorsan kérhet ajánlatot!AJÁNLATKÉRÉS

 

Ha hosszú távra keres fordításaihoz partnert, kérjük küldjön e-mailt vagy telefonon vegye fel velünk a kapcsolatot!

A francia székhelyű Delta Plus Services SAS Európa egyik vezető munkaruházati és munkavédelmi felszereléseket gyártó vállalata és egyben 2005 óta megrendelőnk. Cégünk többfordulós nemzetközi pályáztatás után került kiválasztásra. A részvénytársaságnak az elmúlt tíz év során munkaruházati és -védelmi adatlapokat, katalógusokat, munkavédelmi szoftvert, illetve termékleírásokat fordítottunk dán nyelvre.

 
dán fordítás képe

A BTT FORDÍTÓIRODA LEGKERESETTEBB NYELVI OLDALAI: ANGOL, NÉMET, OROSZ, FRANCIA, KÍNAI, JAPÁN, OLASZ, SPANYOL, ROMÁN, SZLOVÁK, SZERB

CÉGÜNK HAZÁNKON KÍVÜL NÉGY ORSZÁGBAN VAN JELEN EURÓPÁBAN: BTT UK, BTT ITALIA, BTT FRANCE, BTT DEUTSCHLAND

LETÖLTHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ CÉGPROFIL (PDF) : www.businessteam.hu/company-profile

A közép-európai térség piacvezető gumigyártójaként a SIC Hungary egyedülálló minőségű gumitermékeket állít elő, valamint speciális termékfejlesztési és gyártói megoldásokat biztosít az ipari vállalatoknak egyedi igények alapján. A cég részére az elmúlt 10 évben munkaköri leírások, felhasználói kézikönyvek, belső levelezések és feljegyzések egész sorát fordítottuk le, emellett ránk esett a választásuk honlapjuk dán nyelvre történő átültetésére is.

A tapasztalatot semmi nem pótolhatja – és nálunk megvan az a tapasztalat, amire Önnek szüksége van

Cégünk legfőbb értékének a tapasztalatot tartja: azt, hogy több ezer oldalas fordításokat teljesítettünk kifogástalan minőségben, megbirkózva a legkülönfélébb terminológiákkal, szoros határidőkkel és technikai problémákkal. De sikeresen vettük az akadályokat, erre több száz elégedett megrendelőnk az élő bizonyíték. Minden egyes nappal gyakorlottabbak leszünk, amint új és új kihívásokkal nézünk szembe. A megfelelő képzettség és szaktudás mellett a tapasztalat rendkívüli hozzáadott értéket képvisel a Business Team International Kft. életében.

Az orvosi eszközök gyártásával foglalkozó Eurodent Hungária Bt. 2016-ban kereste fel fordítóirodánkat egy tolmácsolási esemény kapcsán. A cég fogászati témakörű eseményén konszekutív tolmácsolást végeztek tolmácsaink dán-magyar nyelvi viszonylatban.

Szolgáltatásunk néhány jellemzője:

 • dán fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas fordítóink végzik
 • a felhasználás céljának megfelelő gondossággal járunk el a fordítási folyamat során
 • amennyiben szükséges, teljeskörű szerkesztési feladatokat is ellátunk
 • partnereink számára terminológiai adatbázist építünk, amely később újra felhasználható

Amit érdemes tudni a dánról-magyarra illetve a magyarról-dánra történő fordítások esetén

A dánról-magyarra történő fordítást magyar anyanyelvű dán fordító kollégáink és lektoraink teljesítik, azonban a forrásnyelvi szöveg jellegétől függően előfordulhat dán anyanyelvű szakemberek bevonása is. Ezt természetesen már az ajánlati fázisban tisztázzuk kedves ügyfeleinkkel. A magyarra történő fordításra általában forintban adunk ajánlatot, kivéve ha külföldi szakember közreműködése is szükségessé válik.

Az Evenness Kft.-t 2011 óta tudhatjuk partnereink között. A reklámügynöki tevékenységet végző cég évről-évre rendszeresen küld fordítási megbízásokat, idén pedig dán-magyar nyelvi viszonylatban is bizonyítottuk nekik profizmusunkat.

Idegen célnyelvi viszonylat esetén (és ez alól a dán fordítás sem kivétel) a felhasználás céljától függően Magyarországon, vagy dán nyelvterületen élő anyanyelvi fordító és lektor teljesíti a megbízást. Ajánlatainkat ezért a közreműködő fordítóink nemzetiségétől függően vagy forintban vagy euróban adjuk meg.

Nincs mindig szükség lektorált fordításra

Szakképzett fordítóink kivétel nélkül kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek: a fordítás előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését is a legnagyobb szakértelemmel végezzük. Azonban egy adott fordítás célnyelvi “végterméke” függ a felhasználás céljától: pl. ha egy vállalaton belül csak ellenőrzés céljából kívánják átolvasni a dokumentumot, lektorálás nélküli ún. nyersfordítást javaslunk. Azonban ha a lefordított dokumentum hivatalos felhasználásra kerül (pl. két cég közötti szerződéskötés) vagy publikáció részét képezi, annak lektorálása létfontosságú.

Hogyan rendelhet valaki dán fordítást?

Szolgáltatásainkat Online Ajánlatkérő Rendszerünk segítségével, e-mailben vagy telefonon (+36 1 240 9291, mobil: +36 20 512 0960) is megrendelheti. Az ajánlatkérést követően megküldjük ajánlatunkat és megrendelőlapunkat.

Rendelhető tesztfordítás is?

Igen. Ha szükséges, szívesen végzünk dán tesztfordítást leendő megrendelőink kérésére.

Hogyan történik a szolgáltatás kiegyenlítése?

Partnereink többsége átutalással rendezi fordítási számláját, azonban előfordul készpénzes és postai utánvétes fizetés is.

A BUSINESS TEAM FORDÍTÓIRODA LEGFRISSEBB HÍREI ÉS REFERENCIÁI

 • Műszaki fordítás

  A műszaki fordítás terén egyedülálló referenciákkal és tapasztalattal rendelkezünk: a Business Team fordítóiroda alapítása óta, több ezer műszaki szakfordítási projektet teljesített sikeresen. Teljes fordítási kapacitásunk jelentős…

 • Hogyan működik egy professzionális fordítóiroda?

  Ezt röviden három szóban jellemezhetnénk: gazdaságos, gyors és precíz. Valójában ennél sokkal több kritériumnak kell megfelelnie egy fordítóirodának. A Business Team leginkább az üzleti szféra igényeire specializálódott,…

 • 5 nyelv. 9 konferenciatolmács. Club Tihany. Lavylites Nemzetközi Konferencia

  Top 10 konferenciatolmács-referencia: Lavylites, Club Tihany

  A Lavylites magyar székhelyű és alapítású, exkluzív kozmetikumokkal foglalkozó vállalat cégünktől igényelt konferenciatolmács szolgáltatást a Club Tihanyban rendezett nemzetközi konferenciájára. Tolmácsaink cseh,…